Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Vårstädar!

mar 28, 2012 | Teckningar | 4 Kommentarer

Mitt kontor är inget glassigt öppet kontorslandskap med utsikt över Manhattan, men ack så mysigt ändå (och jag har finfin utsikt över Värnamo, inte illa pinkat!)
Men det jag skulle komma till är att det svämmar över härinne, jag har sjukligt många teckningar! Så jag gör en rejäl vårstädning och säljer av allt jag äger och har till Er!

För 500 kronor så får du vilken bild du vill som du sett i bloggen, gammal eller ny! Priset gäller om det är en vanlig teckning i min ”vanliga stil” och är det någon specialbild kan det tillkomma några kronor (om det är en akvarell eller sådär) Teckningarna är oftast i A4 format och självklart är det originalet du köper.
Eftersom jag redan haft en sån här rensning en gång är mycket av de gamla bilderna borta men fråga går ju alltid bra, kanske har jag den liggandes i mina gömmor.

Så nu är det bara att börja bläddra igenom bloggen och välja ut dina favoriter, det finns bara en av varje givetvis så det är först till kvarn som gäller. Perfekt nu inför alla kommande bröllop och studenter!

Hittar du något du gillar så mailar du bara till mig på: a_ileby@hotmail.com och skickar med länken till bilden så jag vet vilken du pratar om!

Erbjudandet gäller inte landskapsporträtten, och kaninteckningarna kan jag säga redan nu att de är sålda allihop (men jag planerar att teckna fler framöver) och ni har till och med 1 maj på er!

4 Kommentarer

  1. väldigt snyggt med streck som skuggning!

  2. Det här är visserligen orelaterat till själva inlägget, men jag hoppas det går bra ändå. 🙂

    Måste bara säga vad häftigt jag tycker att det är att du har flyttat ut till ett stort hus på landet. Du jobbar liksom ändå med konst/media (som jag också vill göra) och du liksom jag är relativt ung, men du har flyttat ut och verkar trivas jättebra! Skrev om det här på min blogg idag, att jag liksom inte riktigt vågar. Jag har ju aldrig bott på landet, så jag vet inte om jag bara romantiserar allt, och glömmer bort allt vad det innebär att ta hand om ett hus och bo på vischan. Känner du är det någonting man borde tänka på, några tydliga nackdelar mot att bo i stan med nära till allt?

  3. Åh ska genast kolla runt! Det blir nog svårt att välja. Alla är ju så vackra på sitt sätt =D

  4. vilka fina rosor du har målat!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...