Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Anna Vilar!

dec 29, 2014 | Allmänt | 5 Kommentarer

Jag har tagit mig en välförtjänt bloggvila. Jag har inte rört mina pennor på en vecka och jag har inte brytt mig det minsta om beställningar efter ett helt hysteriskt hektiskt december. Så himla skönt.

Istället har jag andats iskall Värmlandsluft som riktigt fryser ner i halsen på en, gått svinkall promenad så strumpbyxorna frös fast i mitt benhår, mellandagsreashoppat och firat jul med både min och Emils familj.

Jag kommer tillbaka starkare och mer utvilad än på länge 2015. Jag och Emil använde äntligen vår bröllopspresent från min bror och gick på spa i Karlstad. Vi låg på varma stenar, badade bubbelpool och testade alla olika sorters bast. Dessutom åkte vi vattenrutschkana massvis med gånger så ja, nu är vi utvilade och taggade inför det nya året.

Nyår är min bästa dag på året, eller snarare nyårsdagen. Ett oskrivet blad, ett vitt ark och man har all världens möjligheter att göra något fantastiskt av det.

2915 kommer jag börja med ett nytt hemligt projekt ihop med ingen mindre än Cecilia Forss (!!!!) och senare även ett par nya bröst, för landstinget har nämligen godkänt mig för en bröstförminskning! Det är två saker (eller tre, lite beroende på hur man räknar) som kommer göra 2015 till ett strålande år!

5 Kommentarer

 1. åh, är så himla nyfiken på bröstförminskningen. släpar själv runt på ett par rätt jobbiga sådana men vet inte om de är tillräckligt stora för att få en bröstförminskning betald. får en fråga vilken storlek du har? och hur undersökningen gick till? var det väldigt läskigt eller liksom helt okej?

  • Det är rätt svårt att säga just storleken tror jag, för när jag fick min så mätte de liksom volymen på tuttarna! Man kan mäta det genom att typ doppa den i vatten och se hur mycket det reser sig haha. Men för mig fyllde de en plastpåse och kikade hur mycket det blev. Gå och be dem, din vårdcentral, kolla, det är inte så farligt utan de ser om man uppfyller det och då skickar de en remiss. Men jag hade i alla fall bröst som jag upplevde inte passade i någon form av vanlig bh och var monströst stora, förbi f och alla de där såklart. Köpte aldrig någon som skulle passa för det tror jag skulle blivit hutlöst dyrt.. Med mig var de kinkiga med hur mycket jag vägde också, de sade liksom åt mig att gå ned ett två kilo inför operationen. Vägde kring 65-66 på 160 cm men det tyckte jag de bara äcklade sig med, kirurgen var det som höll på så, inte vårdcentralen. Så andra kanske är vettigare 🙂

   Vad kul för dig Anna!!! Det är svinjobbbigt men förändrar hela livet och är såå värt det!

 2. Ska du vänta ända till 2915? Låter länge 🙂

  Och som jag skrev på Insta, mina vänner som gjort det vittnar glatt om NYTT LIV så hurra för landstinget och nya tuttar! Och roligt jobbår!

 3. Härligt! Så skönt när man tagit sig igenom något hektiskt och kan ladda om. Och håller helt med om att nyårsdagen är speciell, gillar också känslan av att ha ett helt nytt, fräscht år framför mig.

 4. Hej Anna!

  Läser dina fina blogg ofta, men brukar inte kommentera…

  Men när du nu skrev om bröstförminskning var jag bara tvungen. Väntar själv tredje och sista barnet och ska efter det definitivt förminska brösten… Har ca 75G/H, och drömmer om 75B. Är så trött på dem att jag tänkte göra det privat, eftersom jag är rädd att väntetiden blir för lång med landstinget… men det kanske ändå är värt att gå den vägen? Hur lång väntetid är det?

  Stort lycka till! Är riktigt avis!
  Mvh AnnaKAroline

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...