Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Beställningar!

apr 3, 2014 | Bebis, Bröllop, Teckningar | 2 Kommentarer

Eftersom jag numera bara jobbar två dagar i veckan istället för fem, så kommer jag behöva lite längre framförhållning när det gäller beställningarna om jag ska hinna med.
Så om du vet att du ska gifta dig, behöver inbjudningskort, morgongåva eller ge bort ett porträtt i bröllopspresent så se till att beställa det redan nu!
Studentbilder, doppresenter eller vad det nu kan tänkas vara som behöver vara färdigt till sommaren är också bra om de beställs nu.

inbjudan1
Glöm inte heller namntavlorna, som är i A3 och du kan ha vilket motiv du vill! Den jag gör till Knut just nu har cirkustema tex!

vide

ruben

namn2

2 Kommentarer

 1. Hej,

  Jag har nagra ganska generella fragor ang detta.

  Har du nagon prislista over de olika varianterna du gor?
  Vi bor i Holland och har skickar man ut ett ”fodelsekort” nar man har fatt barn.
  Storleken ar lite som ett inbjudningskort och innehaller samma information som dina namntavlor, plus lite till (som tex ett ordsprak, foraldrarnas namn, och information ang antraffbarhet).
  Korten skickas ut sa snart som mojligt efter att barnet kommit och pga av detta behovs extra information tillaggas ganska snabbt (namn, vikt, langd och fodelsedatum).
  Eftersom du arbetar 2 dagar i veckan sa forstar jag att man kanske inte kan begara sa snabb leverans, vad tror du?

  Ha en bra dag.
  Med vanlig halsning,
  Karolina

 2. Toppklass på det här!! imponerande

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...