Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Beställningar!

aug 28, 2014 | Teckningar | 4 Kommentarer

Jag visar sällan beställningar i bloggen men eftersom det är det enda jag hinner teckna just nu så får jag ju dela med mig.
Här är tre stycken som jag gjort i sommar, en barnbeställning (svårt!), en beställning med ett porträtt av en syster och en stor A3 med tre kompisar!
Som ni ser så har jag lagt mina svarta konturer lite på hyllan, ibland behöver man hitta nya sätt att teckna och just nu är jag trött på konturerna, resultatet blir med lugnt och realistiskt utan.
Gillar ni det?

IMG_5129 skanna0003 skanna0004

4 Kommentarer

 1. Åh, bilden på barnet har du gjort jättefint! Hon har så levande ögon.

 2. De är ju helt underbara! Alla tre.

 3. Jag tycker alla var fina! Och jag tycker att du tecknar superfint både med och utan konturer, lite olika stil bara. 🙂

 4. Du gör det fint vare sig det är med eller utan konturer. Det känns dock som att konturerna har blivit lite av ett signum för just dina teckningar. Eller har jag fel?
  Att förnya sig är aldrig fel, då växer man ju som mänska.

  /Maria

  Hittills har jag bara gjort två teckningar med promarkers. Här är länken på you tube till den ena. https://www.youtube.com/watch?v=6C81J4YyddY
  Vad tycks?

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...