Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Beställningar!

nov 7, 2014 | Teckningar | 3 Kommentarer

Nu innan jul är det min högsäsong kan man säga. Jul och sommaren har jag alltid som mest att göra. Har nu en to-do lista med inte mindre än sjutton porträtt som ska vara klara till jul!
Det blir till att jobba så pennorna glöder mist sagt!
Den här beställningen gjorde jag igår, tycker den blev himla fin om jag får säga det själv. En beställning helt i min smak, där de inte bara står uppradade utan att det faktiskt händer nått, det gillar jag allra bäst!

familj

Det är ju lite konstigt att teckna alla andra barn och familjer dagarna i ända men aldrig teckna sin egen. Men man blir kanske lite hemmablind. Men en liten Knut borde jag ju kunna få till kan man tycka.
Men det får nog bli efter jul….

3 Kommentarer

  1. Superfin! Är det samma flicka som du tecknade för ett tag sedan? Hon med flätan?

  2. Åh, så härlig! Den blev man verkligen glad av:)

  3. Nej vilken bild! Fantastiskt ritat som alltid. Haha det är en sån familj man vill vara kompis med

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...