Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Beställningar!

mar 21, 2015 | Teckningar | 4 Kommentarer

Ibland får jag beställningar på hela familjer, det tycker jag är himla roligt, speciellt om det är från en bild där alla är ihopklämda på samma bild!
Den här gjorde jag för någon vecka sen, en väldigt rolig beställning som dock tog slut på nästan alla mina ”hudfärgade” pennor. Ska det va så ska det va!

familjen

familjeklar

4 Kommentarer

  1. Hej Anna! Älskar din blogg och din stil, gnäller aldrig, faktiskt, aldrig när jag ser saker jag inte gillar, tänker att personen helt enkelt inte tänkte sig för eller så. Och jag tror att du är medveten och gör ditt bästa. Men jag vill att du ska veta att ”hudfärgat” ligger på min topp3 hatlista. Och du citerade det ordet, så jag tror du menar väl. Men för oss som inte kan köpa ”hudfärgade” plåster, kalasbyxor, använda ”Nude” nagellack, läppglans m.m så är det inge kul. Förlåt mig, vet att det är omöjligt för dig att göra alla glada. Men som sagt min topp3…

  2. Var är du Anna?

  3. Hoppas allt är okej.

  4. Hur mår du? <3

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...