Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Beställningar!

jul 14, 2015 | Teckningar | 1 kommentar

Den senaste tiden har jag fått mycket beställningar på hela familjer och inte bara porträtt. Det har verkligen varit jätteroligt att teckna och faktiskt väldigt roligt att utgå från gamla suddiga bilder från 80-talet eller dåliga mobilbilder.
Det är svårt, men roligt att se något som på förlagan är ganska dåligt, sen bli en fin bild.
Är sugen på att åka hem till mamma och rota i hennes fotoalbum och göra samma sak åt mig själv.

Här är några bilder med helkropp och flera personer på samma som jag gjort den senaste tiden. Alla bilderna är beställningar.

familj_0002 familj_0003 (2) gäng

1 kommentar

  1. har du tänkt på att illustrera barns tankar och citat? Igår var jag på stranden med min 4 åriga dotter som säger tänk om… Hela tiden. Nu blev det: tänk om du och jag var robotar somåkte till Australien och badade. Jag kunde inte sluta tänka på just detta och hur det skulle kunna illustreras (jag kan fantisera men verkligen inte rita)

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...