Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Beställningar!

okt 12, 2015 | Teckningar | 2 Kommentarer

Jag har fått en hel del nya jobb på sistonde, dels efter porträttet på Aaron men såklart också från Schyffert-porträttet.
I början sa jag att det är klart jag hinner till jul, det är ju evigheter kvar. Men nu när listan är inne på sin fjärde sida inser jag att det inte alls är så säkert att jag hinner till jul längre!
Men jag ska jobba på så gott jag kan och det är väldigt roligt att så många av er gillar porträtten.

Jag har ändrat priserna lite efter sommaren så numera kostar porträtten olika beroede på hur många som ska vara med på bilden (ganska logiskt egentligen, förstår inte varför jag inte gjort det tidigare)
A4 börjar på 1500 och A3 börjar på 2500.
Fick frågan av en australiensisk läsare nu om ett porträtt på fjorton (!!) personer, det kan ni ju själva räkna ut vad det blir. Tror knappt att det är genomförbart ens.

Nu r jag iallafall färdig med det här familjeporträttet som jag hållit på med en mindre evighet käns det som (har ju visat lite steg för steg för er här)

denisa
Har också fått in en massa beställningar med teman.
Jag ÄLSKAR att teckna temaporträtt!
För några veckor sedan gjorde jag det här porträttet, med en himla gulligt par som gift sig i New York och ville ha Supermantema. Typisk skitrolig beställning att teckna!

superman

2 Kommentarer

  1. Shit vad duktig du är!

  2. Åh vilken fin bröllopsbild! Vi hade 2-årig bröllopsdag igår, vi var i Visby och gifte oss. En himla bra plats det också.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...