Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Bidrag!

feb 2, 2014 | Teckningar | 7 Kommentarer

Nu har Elsa Billgren valt ut sina favoriter bland headerbidragen och mitt bidrag var med!
Blev så himla glad när jag såg det! Dessutom har hon skrivit så himla fint ”Hon som målar så snygga porträtt, är bäst i Sverige med tuschpennan och alltid hittar coola ansiktsuttryck som ger liv och attityd.”
Flott värre!!

Jag ville ha lite pin-up känsla i bilden och få med lite olika typiska Elsa-saker som resväskan och katten såklart. Dessutom kikar hennes volangtrosor fram.
Tycker det va lite klurigt, jag tecknar ju väldigt sällan helkropp, men kul att göra något annat för en gångs skull!

Hoppas ni gillar den!

header1liten

7 Kommentarer

 1. Men gud va du är duktig!! Världens finaste header ungefär! <3

 2. Roligt! Den är verkligen superfin!

 3. Visst, men det är inte likt Elsa om det var tanken? Kanske förnya dig lite,

  • Nej min tanke va att det skulle likna Joe Labero. Kan inte lyckas jämt

 4. Jättefin – som allt du gör! Såg på Elsas blogg och blev glad för din skull när jag läste vad hon skrivit. Även om hon var generös med beröm åt alla, skrev hon ju ut att du var bäst. Inte bara det, bäst i Sverige! Hoppas att du suger i dig det!

  (Och som bäst i Sverige tänker jag att du inte skulle behöva tävla och få så snålt som 1500 kronor för en header?) (Jag fattar varför du tävlar men ja…du fattar? 🙂 )

 5. Den är alldeles fantastisk, jag tycker att du gör så härliga bilder! Jag är lite kär i min nya header som Gabriella Axelsson gjort, den är också fin, fast jag har bara mina ben med 🙂
  Kram!

 6. LOL, men du är ju duktig, bara att hon på bilden är mer som ”vem som helst” /stiliserad ”tjej” ändå jättefint

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...