Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Bikini!

maj 10, 2013 | Kläder | 3 Kommentarer

Jag har köpt ny bikini, en med ordentliga kupor och trosor där hela rumpan får plats och inte bara en fjärdedel.
Jag förstår mig inte på trekantsbikini när man aldrig vet var de där små trekanterna hamnar när man cyklar, hoppar eller solar.
Nej riktiga grejer ska det va och det har lindex som tur är. Så idag blev den här min, så nu är jag redo för Gotland, sol och cykelsemester, med stenkoll på var bröna befinner sig!

bikinitop bikinitrosa

(bilder lånade från Lindex.se)

3 Kommentarer

 1. Visby-tips: Ät glass i hamnen på Glassmagasinet! Jag rekommenderar smakerna viol, sockervadd och sockerkakssmet! Underbart! Bredvid Glassmagasinet ligger ett till glasscafé som jag inte minns namnet på men jag rekommenderar Glassmagasinet framför det andra.

  Restaurangtips i Visby: Black sheep arms – brittisk pub
  Bakfickan – fiskrestaurang
  Creperiet – crepes, galetter, gott!

  Restaurangtips i Kappelshamn om ni kommer förbi där:
  Mavens – amerikanskt diner. Jättegott och supertrevlig personal!

  Kram!

 2. Haha, jag fick igår en av de senaste Amelia och satt och bläddrade igenom deras special om sommarens bikini. Den du pekat ut ovan fanns listad (fast i rött) och även om jag inte känner dig så var min första tanke att ”denna bikinin är perfekt för Anna!” så öppnar jag din blogg idag och ser detta inlägg, haha!

 3. Gotland, härligt!
  Jag och min man ska moppesemestra där i sommar. Vi är där 23-29 juli, om vi är där samtidigt kan vi vinka när du och Emil hojjar om oss.

  Kicki

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...