Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Bloggvänner!

nov 2, 2014 | Tankar och Vardag | 3 Kommentarer

Det här med att blogga och att läsa många bloggar, det blir som ett litet kompisnät med människor man inte nödvändigtvis träffat.
Alltså får man spekulera i om man faktsikt skulle gilla varann eller inte i verkligheten. En del av bloggarna jag läser, som är mina favoriter, är inte alls som jag och vi skulle säkerligen inte passa särskilt bra ihop. Men i bloggsammanhang funkar det ju fint, när man bara känner varann i läst form.
Här är däremot några som jag tror att jag skulle kunna ha väldigt roligt med, först ut: Karins Konstgrepp
Karin har varit en storfavorit från dag ett, tyvärr måste jag erkänna att jag inte hoppat på det här med pods än så jag har missat mycket av hennes storhet har jag förstått. Men hon kvalar likförbannat in på listan över människor jag tror jag skulle ha roligt med.
Hon har en intelligent humor som gör att jag antagligen skulle skratta mig halvt fördärvad om vi sågs, vilket jag typ aldrig gör för jag är så kräsen när det kommer till humor.
Heja Karin!

karin

 

Nästa på tur är Karkki. Alltså på riktigt, jag tror vi hade varit bästa kompisar om vi bara hade bott i samma land!
Hon verkar så avslappnat lugn, pysslig utan att skrika och färgglad och det känns som hon gillar att klura på saker på samma sätt som jag.
Vi kunde gått på Marimekkoevents ihop och jag kunde vågat ta ut svängarna lite mer, eftersom jag inte hade varit ensam i min färggladhet.
Åh så synd det är att Finland ligger så långt bort!

karkki

En annan som är på min lista över folk jag tror jag skulle gilla i verkliga livet är Emily Dahl. Fast just den här punkten på listan är ju lite fusk eftersom jag faktiskt har träffat Emily en gång som hastigast.
Men jag tror, eller är övertygad om snarare, att det ryms något mer bakom den där urfina dockan man lätt får intryck av när man ser henne.
Jag tror hon och jag skulle dricka massvis med öl på en riktig sunkbar på Söder ihop. Där tror jag vi hade passat som handen i handsken och det känns som hon förstår och är väldigt lik mig innerst inne.
En vacker dag ska vi få till en sån ölkväll.

Photo-Emily-Dahl-9081

Agnes som ligger bakom den fantastiska bloggen Hej Regina!
Vi verkar ha samma smak, gilla samma saker, klura ut fiffiga projekt och klä om möbler. Hon verkar himla fin, men jag hade antagligen inte vågat säga hej om vi sågs.

8520609261_bbb49b22da_z

Sist men inte minst, så är jag övertygad om att jag och Mirijam hade varit strålande vänner om vi sågs på riktigt! Hon är snabbtänkt, skriver fantastiskt roligt och verkar vara allmänt skitrolig att hänga med.
Dock har hon inte mindre än två megastora hundar så jag kommer aldrig våga åka dit och hälsa på pga en lätt hundskräck från min sida.

VITBAKGRUND

3 Kommentarer

  1. Åh fina Anna! Jag lovar att säga hej om jag ser dig så får du lova att säga hej om du ser mig! <3

  2. Kom hit! Jag säljer hundarna så fikar vi! Eller ja, jag kan ju låsa in dom på ovanvåningen också, eller lämna bort dom en dag eller två. Seså, kom till Skåne!

  3. Äh, jag fattar ingenting, kommenterade på fel inlägg och så såg jag att jag redan fått igenom en kommentar här. Hehe. Skyller på gravidhjärnan!?

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...