Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Bröllopsresa, del 4!

nov 7, 2012 | Bröllop, Tankar och Vardag | 2 Kommentarer

När det blev söndag och vi mest degat vid poolen och strosat varv efter varv nere i byn, bestämde vi oss för att följa med på en av fritidsresors utflykter. Jag känner mig alltid så dum när jag går sådär i flock, med kartan och kameran i högsta hugg men det här ville vi verkligen se, så man fick offra lite av sin stolthet.

Vi började med att åka upp genom bergen till Alcantara. Där skulle vi kolla på finfin utsikt och prova på en massa olika sorters nutella (visste ni att det är en italiensk uppfinning?) bland annat pistagenutella, som jag inte för mitt liv kunde placera som jättegod eller skitäcklig ochså fick vi smaka på olivolja.

Sen åkte vi vidare, upp över bergen på miljoner så slingriga vägar.

Vi var på väg mot marknaden i Randazzo!

Det var ungefär hundra grader varmt och halva Sicilien tycktes vara på marknad just idag!

Sugen på en torkad….fisk?

Åh det bästa med Italien, oliverna!

Vaaaaaaaarmt!

Ny BH?

När vi fått värmeslag och tröttnat på all trängsel hoppade vi in i bussen igen och åkte till en vingård.

Där fick vi lära oss hur man gör vin, vad som är skillnad på rött och rosé, champagne och vitt vin.

Korkat.

Sen var det vinprovning.

Sen tröttnade vi på det här med utflykt och längtade hem till hotellpoolen igen.

2 Kommentarer

  1. fick en tvångstanke. att sudda ut ex Syrah 2008 och skriva något annat på de små griffeltavlorna på tunnorna. tur att jag inte var där.

    • Haha den tanken slog mig med när jag var där!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...