Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Dag!

sep 12, 2012 | Tankar och Vardag | 4 Kommentarer

Jag jobbar för fullt med kalendern och tanken är att den ska vara färdig och tryckt till första oktober, men nu är mina papper slut så jag måste pausa lite.
Sen har vi mitt humör också, mitt i allt, som inte är av denna värld. Känner mig så himla irriterad hela tiden, som att jag skulle vilja smocka till någon rakt i plytet.
Min näsa är så himla täppt att jag inte får någon luft och samtidigt så måste jag storstäda mina 200 kvardat hus för imorgon kommer ett hemma hos-team på morgonen.
Sen, som grädde på moset ska jag packa ner mina viktigaste papper och pennor och fly fältet och åka till Karlstad tidigt tidigt på fredag.
Fast det ska ju faktiskt bli väldigt skönt. Vill bara åka bort, bort, bort!

Sen hade jag uppskattat om folk kunde svara på viktiga mail, om sladden till dammsugaren räckte till alla rum utan att behöva byta kontakt och att det hade varit socialt accepterat att äta fyra delicatobollar på rad.
Men jag antar att man inte kan få allt…

4 Kommentarer

 1. Förslag till lösning:

  1. Skit i skitmailet just nu,
  2. Dammsuga bara där det syns mest,
  3. Fuskstäda – det får man göra ibland. I garderoben kan du ju röja upp sen.
  4. Ät två bollar nu och 2 när du äntligen är klar med ”städningen” medan du dricker en kopp te, läser en bok och tjurar av dig.

 2. åh jag håller med föregående talare, ät alla delicatobollar du vill. är så satans himla aptrött på alla och allas dieter just nu så jag skulle uppskatta om du även ville fota/filma äventyret så jag får se någon stoppa i sig ens en smula socker these days. tack för dig!

 3. Det är fan socialt accepterat att är 4..om inte ens 5 delicatobollar
  i rad när man inte mår bra!
  (visst du att det nu finns en outlet i både Lidköping och Vingåker för delicato?)
  Man köper ”defekta ex delicatobollar, där kokkosen blivit lite färgad av chokladen)
  typ 4 JÄTTEEEEEEEE STOOOOORA kartonger för 99 kr? Borde vara olagligt!

 4. Ha ha ha, du låter som jag- när jag är gravid 😉

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...