Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Dag!

sep 20, 2012 | Tankar och Vardag, Teckningar | 2 Kommentarer

Ha! Vilken dag det här blev!
Solen skiner, teckningarna blir fina, roligheterna strömmar in och den rosa soffan jag hittade på loppis förra veckan och inte kunnat släppa, stod kvar så idag slog jag till! 200 kronor fattigare men en rosa gammal soffa rikare! Så fint!

Nästa vecka tar jag och Emil våra vänner under armen och flyger till London över en natt eller två. Mest för att prova hur det känns att andas in brittisk luft, se om ölen är godare over there och för att testa om Emils pass med Ileby funkar eller inte.
Vi börjar den brittiska känslan redan i helgen, genom att gå på mustaschfest på lördag! Som sagt, det här kommer bli en strålande vecka!

Mustasch, London och rosa soffa! Win, win, WIN!

En bild jag tecknat på Jenny från den eminenta bloggen dosfamily får avrunda Londontemat med lakritspipa och allt!

2 Kommentarer

  1. Hej Anna!
    Du kanner inte mig och kanner bara dig for vad jag har sett i din blogg som jag har foljt i flera ar. Men jag bor I London och om du och Emil behover hjalp sa nalla sag till jag hjalper garna till.
    MVH Lina

  2. Åh, så sugen jag blev på lakritspipa nu då!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...