Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Dag!

dec 8, 2015 | Inredning, Tankar och Vardag | 1 kommentar

IMG_7546

Har ni sett nya sidan, visst är den fin?!
Det är bästa Helene på 900kunder som gjort den. Tro mig, det har varit ett hästjobb att flytta över typ 45 000 bilder!
Tanken är att den ska kännas lite mer jobbrelaterad, lite proffsigare och inte bara inriktad på bloggen. Dock kan man välja att följa bara bloggen om man hellre vill det.
Jag är i alla fall supernöjd, även om det ska till lite mer småfix men man kan ju inte hinna med allt på en gång.

På tal om hinna så SKA jag hinna att teckna lite för min egen skull idag. Nu när det är julrush så hamnar mina egna bilder väldigt långt ner på prioriteringslistan och när de gör det, så blir jag ingen glad tjej.
Så idag ska jag hinna med både juljobb och egentecknande, sådetså!

Jag har fått ett roligt uppdrag på mitt jobb, alltså där jag har mitt kontor. De ska nämligen inreda ett ”kreativt rum” och det blev jag ansvarig för!
Jag har fått en hög med pengar att spendera och har i stort sett fria händer! Så jädra roligt!
Återkommer med mer om detta såklart men igår var jag och Adam på IKEA med våra stora spenderarbyxor på.
Det kommer bli konstgräs, tv-spel och en rosa fåtölj…..bland annat.
Jag lovar att hålla er uppdaterade om detta projektet men just nu ligger alla sakerna i en stor hög och väntar på nästa steg. att lägga in gräsmatta…..(!!!)

 

1 kommentar

  1. Jättefin är nya sidan! Och vad spännande med det kreativa rummet 😀

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...