Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Dag!

mar 12, 2012 | Huset, Kläder, Tankar och Vardag | 4 Kommentarer

Nu är det måndag igen, men inte vilken måndag som helst för det är nämligen vår idag! Äntligen!
Detta baseras helt på att jag såg två citronfjärilar när jag cyklade till jobbet idag. Då måste det ju vara officiellt.

I helgen tog Emil med mig på överraskningsresa till Malmö! Med oss hade vi vårt bästa kompisgäng och peppen var total!
Vi åt världens godaste italienska mat, drack massvis med öl och sen, sen gick vi till Debaser och såg vårt älskade Eldkvarn!
Absolut längst fram stod jag och Emil och skreksjöng ”ikvääääääll skaaa viiiii bliiiiiiiiiiiiiiii fuuuuuuuuuuuuullaaaaaa för kääääääääääääääärlekeeeens skuuuuuuuuuull!!”
Det var så grymt bra och båda jag och Emil var i vårt esse!
Efter spelningen kom herr Plura i egen hög person ut från sin loge och jag fick en kram (!!!! efter vissa påtryckningar från min sida) och han fick syna Emils Eldkvarnstatuering.

När Plura hade försvunnit fortsatte kvällen med bara 50-tals musik (kan det bli bättre?!) så jag och Emil dansade så vi hade träningsvärk dagen efter.
Att få gå ut med sin bästa kompis tillika man, och bugga hela kvällen, det är svårslaget det.

Så tusen tack gänget och Emil för världens bästa helg! Ni är bäst i världen!

För att summera min dag hittills:

-Vakna med solen i ögonen i vårt talgoxe sovrum och med en varm solkatt på magen
-Gå upp och måla köket en andra gång (snart snart snart är det färdigt!)
-Cykla till jobbet med solglasögon och våren i håret!

4 Kommentarer

  1. Låter som en himla fin måndag. Jag har också deklarerat vår idag. Hurra!

    Förresten väldigt kul att jag hittade hit igen. Missade helt övergången från förra bloggen till egen domän så jag har gått och undrat vart du tagit vägen!

  2. Ikväll när jag gick till gymmet så lyssnade jag på Eldkvarns ”fulla för kärlekens skull”. Enda låten med Eldkvarn som jag egentligen verkligen gillar. Men sen är den extra himla fin också. Och varenda gång jag hör den så tänker jag på dig! haha

  3. Nej, vad skumt, jag och mina vänner var också där den kvällen! Vad synd att man inte såg dig i minglet, då skulle jag ha kommit fram och berättat för dig hur duktig och inspirerande du är! Nu får jag göra det här istället ^^ Massor av pepp och kramar!

    • Åh typiskt! Du borde sett mig, det var nämligen bara jag och Emil som dansade den kvällen, vi är inte så mycket för det där med barhäng 😉

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...