Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Dag!

apr 16, 2012 | Huset, Inredning | 1 kommentar

Idag ska färgmanifestationen avgöras och jag har fått hur många fina bilder som helst! Tusen tack för att ni är med i kampen mot gråheten!
Dock känner jag att idag är en sån ypperlig dag för att stanna kvar på landet, damma av sina oljefärger och fördriva timmarna med penslarna istället för inne på ett kontor i stan.
Så jag avgör tävlingen imorgon och stannar inne i ateljén med huvudet begravt i oljefärg idag istället.

Jag har dessutom haft perfekt morgonljus i huset idag, så jag har fotat massvis med bilder som ni kan få se imorgon när jag har en normal internetuppkoppling och inte den här snigeluppladdningen man har på landet.

Ses imorgon!

1 kommentar

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...