Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Eviga Hårproblem!

apr 1, 2016 | Hår | 7 Kommentarer

Nu ska jag älta lite över detta med mitt hår igen. Mitt favorit-ält.

För närvarande har jag mörkbrunt hår på utväxt, med rak lugg och löshår i. Löshåret är klippt i samma längd som mitt eget, så det är egentligen bara för att göra håret lite tjockare.
Ser ut typ såhär, fast med rakare lugg (klippte den igår):

solglasögon

Eftersom löshåret ska sitta i i lite drygt en månad till så kommer det inte hända något drastiskt med håret fram till dess.
Men sen!
Då är det maj och då blir jag automatiskt sugen på nått nytt.
Kollade igenom gamla New York bilder igår och hittade de här bilderna. Tycker hårfärgen är så himla fin, fast minns att jag tyckte den va väldigt ful just då, men så är det väl alltid. Den är liksom orangeblond. Gillar´t!

IMG_2493 IMG_2656
Här är en annan favorit:

12

Men samtidigt trivs jag i mörkt också. Åh dammit! Hjälp mig!

porträtt

 

7 Kommentarer

  1. Du är så himla fin i det ljusa! Tufft och tjusigt!

  2. Så himla fin i den sista (riktigt mörkbrunt). Ögonen blir väldigt intensiva och vackra då tycker jag. Tack för en toppenblogg!

  3. Du är fin i vilken färg som helst. Men min favo är det röda håret ????

  4. Du har verkligen tur då du passar i alla hårfärger! Men min personliga favvo är det mörka, måste jag säga. 🙂

  5. Du är väldigt fin i mörkt hår men kanske är roligare att ha det på höst/vinter? ”Strawberry blonde” i en lob (lång Bob) kanske är något för dig denna sommaren? ☺️

  6. Väldigt många fina färger och det känns som att du passar i vad du än provar på. Har själv liknande längd som du och använder också löshår som förtjockning. Tycker det ger en väldigt stor effekt och kul att man kan få det hår man önskar med hjälp av en hårförlängning. Har de senaste gångerna gått till http://www.hairtastic.se som har sin salong i Stockholm när jag väl är på besök i huvudstaden.
    /Josefin

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...