Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Färgcirkel!

feb 18, 2013 | Kläder | 9 Kommentarer

När man går på konstutbildning eller kvällskurs eller vad det nu kan vara som har med färg och form att göra, så får man ALLTID måla färgcirkeln! Jag hatar färgcirkeln och har målat den så många gånger att jag tappat räkningen!
Men kanske har jag lärt mig någonting för att blanda färg är lite av min specialité om jag får säga det själv.
Ser jag en färg, vilken som helst så vet jag exakt hur du ska blanda för att få fram just den färgen och vi testade faktiskt mitt färgsinne en gång i tapetaffären!
Jag fick titta på en tapet i en halv minut, sen fick jag den där tjocka högen med färgprover och försöka pricka rätt vilken färg tapeten hade, jag var ett nummer ifrån av sisådär tusen!
Då var jag imponerad av mig sälv faktiskt.

Imorse när jag hade tråkigt satte jag ihop min egen färgcirkel av vad jag haft på mig på senaste tiden, då blev det såhär:

gröngulorangerosablåsvart

9 Kommentarer

 1. Helt klart en mycket roligare färgcirkel än den vi är vana vid 🙂

 2. Roligt att se dina olika stilar! Och bra gjort med tapetprovet, övning ger färdighet som sagt 🙂

 3. Åh kul grej. Tycker alltid du klär dig snyggt och matchar. Jag är riktigt kass på sånt. Jag är mer: ”Oh snyggt den tar vi på, och den och den.” sen blir de lite kaos. Fast enligt mig själv blir kaos fint. Hehe.

 4. Jag har aldrig sett nån passa så bra i gult som du! Det är verkligen din färg!

 5. Hej!
  Den gröna lite tunnare jackan med tvinnade snören på…var har du köpt den? Vill ha!!! 🙂
  De glada gula byxorna också. Och de orangea. Var har du köpt dem?

  Jag har mest svarta byxor och jeans med en glad tröja till, men vill så hemskans gärna ha glada byxor. 🙂

  Gillar dina färgsprakande outfits!
  Go girl! 🙂

  • Den gröna jackan är från grandpa, de gula byxorna från MQ herr (gamla tyvärr) och de oranga från HM. Hm har massor med färgglada byxor!

 6. Oh! Jag blir så himla peppad på att ha på mig kläder med färg på när jag ser de här bilderna. Har en massa färgade kläder men vågar inte riktigt kombinera dem men du visar att det gå + att de är snyggt. Heja Anna!

 7. Jag ÄLSKAR din stil! Eller rättare sagt att du inte begränsar dig till en stil, du visar att man kan prova alla färger och stilar man gillar!
  Du borde jobba som stylist Anna!!
  Tack för all inspiration som du ger! 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...