Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Färgstarka År!

jan 14, 2014 | Allmänt | 8 Kommentarer

Det har varit väldigt roligt att fota vad jag haft på mig varje dag, dels för att det är kul att se tillbaka (speciellt nu när man är formad som ett Mumintroll) och dels för att det gett mig en anledning att försöka hitta på nya sätt att använda min garderob på.
Nu när jag ska jobba hemifrån och dessutom ta hand om en liten bebis kan jag tänka mig att det är lätt  att hamna i pyjamasträsket och inte orka klä på sig alls. Därför hoppas jag innerligt att detta ska ge mig lite inspiration att fortsätta.
Hoppas ni gillar klädinläggen!
Såhär har det sett ut på ett ungefär (mycket prickigt har det varit, minst sagt):

sailor rosabyxor prickar apelsin gul2 ros prick fläta mintprick blommigdräkt shorts orangekl prickbyxa blåkeps elsatröja äpplen tights ljusgulprick gul prickig 94 keps prickar prickigklänning jumperfabriken prick blå gudrun blommighöst bymre klänning jeansgravid mintgrön gravidröd preggojeans

8 Kommentarer

 1. Ja! Vi gillar klädinläggen! 🙂 Det är roligt att se någon som vågar blanda olika mönster och vara kreativ med sin garderob. Konst även där, inte bara på pappret. Inspirerande är vad det är!

 2. Så många fina outfits! Älskar speciellt den med läderkjolen(?) och randiga toppen! Ett mammaledighetsklädtips är att försöka skippa pyjamasen och köra på massa trikå istället, man känner sig ganska sunkig efter ett tag när man bara går och dräller i sambons mjukisbrallor hela dagarna (talar alltså av egen erfarenhet) och mitt bästa tips (hatar när folk ska ge tips utan att man bett om det, men här kommer ett iaf) är alltså att ladda med mängder av trikå.

  Min bästa mammaledighetsoutfit är leggings, trikåkjol (gärna den lite längre från Indiska som man kan dra upp ganska högt utan att visa hela röven), amningslinne från H&M (om man tänker amma) och så någon göttig oversize typ viskostop som är lätt att dra upp så man kan flasha boobsen när bäbisen vill äta. Om man inte ammar så är sagda outfit ändå najs, eftersom man känner sig påklädd men ändå inte har något på sig som sitter åt och skaver på den nya konstiga gelékroppen man plötsligt har fått.

  • Har svårt att tänka mig att du skulle falla i nåt slags pyjamasträsk. Du skulle säkert se till att ha snygga, häftiga, presentabla mysplagg. Jag gläds med din glädje över ditt nya hus och all inspiration och allt arbete du förverkligar där. Kram

 3. Åh! Klännigen på apelsinbilden! Och cykeltröjan! ÅH! Var är dessa ifrån måntro? 🙂

 4. Mycket inspirerande att se alla outfits. Flera gånger tänkte jag ”åh, såna där brallor/tröja/skjorta kanske man skulle skaffa sig”.

 5. Fiiiiiiiin!!

 6. Oj så härligt med en massa färg, brukar ju läsa din blogg men att se alla kläder så här gav mig en spark i baken. Till våren blir det jag som inhandlar lite färg till garderoben:-D Synd att jag inte kom på det tidigare så att jag kunnat klä min babymage färgglatt:) Du är så fin, lycka till!

 7. Åååååh vilka fantastiska outfits! Du är min stilidol alla gånger, men dessvärre har jag en bit kvar till att våga så färgglatt. Men fasiken vad snyggt.. 😛

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...