Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Favoriter!

dec 11, 2008 | Tankar och Vardag | 3 Kommentarer

Just nu är detta mina favoritsaker i mitt hem. De liksom gör det till mitt och jag har en tendens att omge mig med små tillsynes onödiga saker men som jag älskar! Ett vitt, minimalistiskt hem skulle jag inte överleva en dag i!

(glöm inte frågorna nu bara för att jag uppdaterar!)

Mitt flygande får som jag fått av mamma en gång för tusen år sen. Han flyger med mig var jag än flyttar och just nu flyger han ovanför min säng.

Andy Warhols soppburkar. Limited Edition och jag ÄLSKAR dom! Det första jag packar upp när jag flyttar någonstans.

Mina lampetter jag fick av mina tre fastrar i inflyttningspresent. Dom ger hela lägenheten ett trevligt ljus och är så himla söta.

Mitt kylskåp! Det ser ut som ett litet 50-tals kylskåp och det står dessutom candy på det. Det är täckt av kärleksbrev också, bättre än så kan det väl knappast bli?

Min Frida Kahlo-kylskåpsmagnet! Hon är så himla ful att jag måste älska henne, dessutom är idén att göra kända konstnärer som kylskåpsmagneter fantastiskt (när jag köpte henne fanns Monet också haha)

3 Kommentarer

 1. hahaha, jag dör, din kylskåpsmagnet är BÄÄÄST! fult är fint.

  vad glad jag blev! TAAACK så mycket (kommentaren)! kändes lite smånervöst innan, men nu känns det lugnt! 🙂
  himla roligt att du gillade bakar-bilden och hundarna som slåss bäst, för det gör mattias också! han bara: ”haha, preciiis som mig!!” 😀

  jo men visst, du skryter om att du är släkt med mig, och jag skryter om att jag är släkt med dig. win win situation. 😉

  huggs. många.

 2. Jättefina bilder! Jag ska rekommendera din blogg och hemsida till en av mina komisar som funderar på att läsa vidare på konsthögskola 🙂 Ta hand om dig!

 3. (och du, jag har INTE glömt mops-bilden! bara så du vet! 😉

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...