Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Fem Glada Saker!

dec 12, 2012 | Tankar och Vardag | 8 Kommentarer

Idag är en bra dag. Sånt vet man inte så noga när man vaknar. Man får helt enkelt ligga stilla en stund och fundera på om det är en bra dag eller inte.
Jag sov ingenting inatt så det borde egentligen vara en dålig dag, men imorse gick jag ut i snön, tvärs över gården och tände i pannan (vi måste nämligen elda för att få värme, väldigt old school), sen gick jag in och smörjde in mina nya fina tatuering, satte på mig ny färgglad tröja (tack för tipset du som tipsade om att glada kläder gör en gladare på insidan också!) och sen ringde jag mamma.

När mamma svarar och är på bra humör blir jag automatiskt på bra humör. Tur min bror är hemma och livar upp henne lite.
Sen gick jag till tandläkaren, jag har nämligen bytt från trötta gamla flktandvården som bara surar och gnäller och istället börjat gå till en privattandläkare. HERREGUD vilken skillnad!
Såklart går jag till mottagningen där jag designat väntrummet, vad annars liksom.
De va så himla trevliga och han slipade till mina sneda tänder så de ser liiiiiite mindre sneda ut (kolla nederkanten på framtänderna!) och gick igenom precis hur man kunde få dom helt raka om man nu vill. Fast det vill jag nog inte.

 Sen har jag beställt ett par nya skor som landade igår, från HM´s rea. Emil hatar dom såklart men det bryr jag mig inte om. Jag känner mig lång, lite som en högstadietjej och ganska fräsig på samma gång. Bra helt enkelt!

På måndag har jag bestämt mig för att åka hem till Karlstad. Jobb och allt annat jag har att göra får helt enkelt vänta. Så är det ibland, att man helt enkelt måste göra det som är viktigt.
Jobben kan jag ta med mig under armen eller helt enkelt göra klart efter nyår. Så om ni vill ha kalendrar innan jul, köp dom nu annars är det inte säkert de hinner komma på lådan!

Ikväll är det bonde söker fru där man får se hur det har gått, dvs det bästa avsnittet! (man får vara glad för det lilla)
Det ska jag se, uppkrupen i soffan ihop med min man och dricka glögg ur muminmuggarna.

8 Kommentarer

 1. Åhh, vad kul med lite glada färger på insidan 🙂

 2. Det är väldigt fint att kunna ta sig tid att skriva ett sådant här inlägg när allt är skit i bröstet och runt omkring. Jag tror att det är bra också.

 3. Underbart att du förmår o tänka på glada o bra saker,försöker jag ochså göra.

 4. Jag har precis samma plan för ikväll. Det blir bra.
  Och Karlstad blir det nästa vecka!

 5. Alltså Anna, ditt leende är så fantastiskt fint!! Så att jag blir avundsjuk på det 🙂

 6. Anna! Din underbart fina kalender var med i Jakten på det perfekta livet 🙂 så roligt att se. Sen vill jag bara ge dig tusentals kramar och säga att allt kommer bli bra <3

 7. Vad fint ditt leende blev fast det var det ju redan innan också! Sneda eller vassa huggtänder som för min del då är ju bara charmigt.. 😉 Var det obehagligt när de slipade? Så himla roligt med de där skorna för nästan exakt såna kommer jag ihåg att du hade typ där i 8:an och jag tyckte att de var så coola och ville också ha såna! Kämpa på Anna, tänker på dig!! Stor Kram

  • Tack!
   NJa lite obehagligt va det fast det gjorde inte ont alls. Med det durar ju lite i hjärnan haha!

   Haha jag minns de jag hade i åttan, sålde cocosbollar för att ha råd och de var två storlekar för stora, men vad gör man inte 😉

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...