Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Fina Bikini!

maj 4, 2012 | Kläder | 3 Kommentarer

Ni minns den ljuvliga retrobikinin jag beställde från Opening Ceremony?
Nu har den kommit och sitter inte riktigt som jag tänkt mig, alltid livsfarligt att köpa bikini utan att prova först.
Mina boobies va lite för stora för den här bikinin (samma problem jämt) så nu säljer jag den vidare, med sorg i hjärtat för det är verkligen den finaste bikini jag sett.

Bara inte på mig.

Det är en medium, med superfina, höga trosor och en jättefin modell på bh:n.

Här hittar ni annonsen! 

 

3 Kommentarer

  1. Hej Anna! Synd att bikinin inte passade. Jag har det exakt motsatta problemet mot ditt när det kommer till överdelen… Haha. Jag vill bara säga tack för alla fina hårbilder som du lägger upp. Ska också gifta mig i sommar och har exakt samma smak som du i hår! Ska nog även till frissan imorgon och fixa den där ”solblekt förra sommaren”-looken som du lade upp för några veckor sen…

  2. Hur mkt vill du ha för den?

  3. Anna, tror den här tävlingen skulle passa dig, jag röstar på dig om du bidrar med något =)
    http://www.frixionclicker.com/

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...