Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Födelsedag!

mar 11, 2013 | Tankar och Vardag | 1 kommentar

Den 8:e mars var det alltså dags för min 29:onde födelsedag!
Det kändes väldigt fint och ovant att fira den hemma hos mamma. Nu på senare tid har ju födelsedagar inte varit så märkvärdigt utan mest ett kort på åosten och sen inte så mycket mer än så. Men nu kändes det som när jag var liten igen (förutom att pappa inte va med då) och jag fick frukost och paket och mamma sjöng förstås!

födelsedag1

Efter paketöppningen och sjungandet åkte vi in till stan för mamma hade tagit ledigt dagen till ära. Där gick vi diverse ärenden och jag fick välja ut ett läppstift från bästa Fec (har ni inte provat deras läppstift så måste ni göra det, sitter som berget!)
Jag valde ett i nyansen ”Ullas röda”.

födelsedag5

Sen åkte vi och lä’mnade in min mammas bil för smärre justeringar och passade på att äta nachos i närheten.

födelsedag3

Bästa Wenche hade gjort den här fina illustrationen på mig som 29 åring, så himla lik mig!

födelsedag2

Kvällen avslutades med min bästa vapendragare Johan! Han kom och hämtade mig sen drack vi vin och spelade gitarr och skrattade så vi grät åt tiden då vi bodde grannar och hängde varje dag. Jag tror jag aldrig haft så roligt som då!
Sen kom vår sidekick Marcus och hämtade oss och resten av kvällen spelade vi pingis och drack öl!

födelsedag6

Det här var en av mina bästa födelsedagar på länge! Så okomplicerad och enkel, men med allt jag tycker bäst om!
Tack alla ni som förgyllde min dag!

1 kommentar

  1. Grattis i efterskott! Men asså, vad fick du i de fina paketen? Blev nyfiken ju.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...