Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Födelsedag!

mar 8, 2017 | Tankar och Vardag | 1 kommentar

IMG_1139Idag är det min födelsedag! Min trettiotredje till och med.
Jag har slutat att ängslas över att bli äldre, eller snarare jag har aldrig varit orolig över det.

Har alltid känt mig äldre än vad jag är så för varje år som går blir jag bara lite, lite närmare min mentala ålder.
Ibland blir jag arg över att mitt liv går ut på att fundera över vad jag ska laga för mat och om det finns någon matlåda tills imorgon, om Knut har några rena kalsonger och om vi har kommit ihåg att köpa nya regnbyxor nu när de gamla är urvuxna.
Jag borde ägna mina tankar åt storslagna saker istället, fila på mina memoarer, undra om jag borde boka en resa till Paris och på hur mitt sommarhus på Öland mår.
Men men, den tiden kommer.
Man ska inte hasta genom livet, vips så är det slut innan man hann gå i pension ens och så har man pensionsparat hela livet i onödan.

Min drömålder har alltid varit 34 (så nästa år smäller det),
Har alltid haft nån bild i huvudet att de är ungefär så gamla i Sex and the city och de verkar ju ha det bra liksom.
Man har tillräckligt med pengar för att kunna unna sig då och då, bor inte längre i en studentlägenhet, har barn som känns hanterbara och ändå är man hyffsat ung för att ännu inte vara gammal så att säga.
34 alltså, det är då det händer!

Ikväll ska jag dricka champagne med min man och fira att jag överlevt i 33 år!

 

1 kommentar

  1. Fantastisk bild på dig !
    Gorgeous

    / Alex

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...