Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Första Bokomslag!

dec 22, 2013 | Teckningar | 3 Kommentarer

I somras fick jag i uppdrag av författaren Elinor Fredriksson att teckna omslaget till hennes debutbok, Den gudomliga Gudrun.
Åh mitt första bokomslag!
Elinor ringde och berättade lite om boken, ungefär hur hon tänkt sig och vad hon ville ha med.
Att ha med en gåsfjäder var ett av önskemålen så det finns såklart med, såhär blev slutresultatet:

den-gudomliga-gudrun

3 Kommentarer

  1. Häftigt att teckna omslag till böcker och avhandligar! De blev toppenfina båda två. Kul att få se lite av det du jobbar med. Och hoppas du har riktigt fina juldagar i Karlstad nu!

  2. Men så fint! Att man inte själv har tänkt på det liksom, att du kan göra omslaget! Verkligen jättefint!
    God Jul och ett Underbart Nytt År 2014 önskar jag dig!

  3. Hej Anna! Grattis till bebisen vill jag först säga och god jul!
    Idag satt jag och bläddrade igenom Allers och plötsligt fann jag en bild.. Min första tanke var ”åh den måste Anna ha ritat”

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...