Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Gravidstil!

mar 23, 2018 | Bebis, Kläder | 2 Kommentarer

Typ direkt jag fick reda på att jag var gravid gick jag ner i källaren och rotade fram mina gamla gravidkläder. Shit vad besviken jag blev, allting var stort och fult och otympligt, inte alls sådär fint som jag mindes det. Jag packade ner det mesta igen, lät några gravidtights och ett par hängselbyxor stanna kvar.
Så nu har jag fått uppdatera min gravidgarderob, det händer ju en del på fyra år minst sagt.
Jag hatar när det trycker på magen och känner mig typ instängd när jag inte får någon luft, så att hitta bra gravidbyxor har varit en utmaning.
Jag har ett par helt vanliga, rätt fula gravidjeans från H&M som jag använder i nödfall. Köpte ett par armybrallor från H&M också som jag gillar desto mer.
Hängselbyxorna jag har köpte jag sent i förra graviditeten så de är väldigt stora, typ 42-44 så känns alldeles för stora såhär tidigt.

När jag fyllde år fick jag pengar av mamma att köpa preggokläder för, så det gjorde jag, från Asos, som jag tycker har de absolut bästa. Gillar inte när det är massa spets och rosetter och romantiskt skit som det ofta är på gravidkläder.
Det här har jag köpt från Asos:

De här hängselbyxorna. Alltså människan som uppfann hängselbyxor borde få nobelpris!


De här lite kortare ”kostymbyxorna”. Tänker att de kan funka till det mesta.

Den här enkla klänningen som kommer bli kanon i sommar när jag kommer va jättetjock.

Denna är perfekt till vardags, som en långtröja med inbyggd klänning.

Det här är egentligen ingen gravidklänning men ypperlig för ändamålet. Känner mig så fin i denna, från Lager157 och kostar bara 100 riksdaler! Dagens tips!


Passade på att klicka hem den här kjolen också. Perfekt med mjuka pennkjolar när man har en mage. 50 kronor, som hittat!

Sen har jag ju såklart en massa i garderoben som går att använda ändå, med mer eller mindre lyckade resultat. Som tur är så är jag som tjockast i sommar och då tänkte jag mest gå runt naken i kaftan haha!

2 Kommentarer

  1. JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA SÅ JÄDDRRRRA ROLIGT ATT DU ÄR GRAVIIIIID!!!!!!
    Grattis Anna!! ÅÅH va glad jag blir!

  2. Tusen grattis!! Fick min oktoberbebis 1 november och unnade mig efter många om och men en kaftan och levde sen i den resten av sommaren. Det var underbart.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...