Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Hår!

aug 18, 2014 | Hår | 16 Kommentarer

Om två veckor har jag en efterlängtad klipptid. Jag har inte varit hos frisören sen i februari och det märks minst sagt.

under graviditeten blev mitt hår så himla långt och tjockt och jag njöt av varje sekund då jag kunde få ha lite hår till skillnad från mina vanliga fjuniga hårstrån.

Men sen kom den omtalade ”tredje månaden” då håret trillar av och det gjorde det, minst sagt! Jag tappar fortfarande drösvis med hår och hela huset är fullt! Så nu är frågan vad jag ska göra när jag är hos frisören, helst vill jag behålla det långt men frågan är om det ens är nått att spara på.

Jag kikade lite i mitt hårarkiv för att se hur jag sett ut förut, vad tycker ni? Kort eller långt?

prickigabyxorIMG_2656 (640x427)2012IMG_2851jeansfläta21217350shårIMG_9171 (427x640)IMG_9196 (427x640)IMG_8800 (640x427)IMG_8689 (427x640)

16 Kommentarer

 1. Du tycks passa i allt! Men med tanke på att du har en 3-månaders tror jag att den första är lättast att hålla snygg i vardagen (den var dessutom en av mina favvosar). Lycka till!

 2. Längst ner!

 3. Jag tycker du passar riktigt bra i axellångt, som första bilden. Som med jeansskjortan, Eller som på bilderna med leoscarfen! 🙂

 4. Första bilden!

 5. Jag gillade första också 😉 Så skulle jag själv vilja ha det.

 6. Första bilden! Eller de sista fyra. Kul bildspel, älskar när folk byter frisyrer 🙂 🙂

 7. Jag tycker du var riktigt snygg i lugg 🙂

 8. Den axellånga pagen på första bilden är super!

 9. Den axellånga pagen på första bilden är superfin!

 10. Jag tycker också som första bilden, jeansskjortebilden eller leoscarfbilderna! Mörkt är absolut snyggast på dig, enligt min mening 🙂 och snedlugg.

 11. Jag tycker du passar väldigt bra i den längst ner 🙂

 12. Såklart vill man ha det man inte kan få… Jag önskar ofta att jag hade tunnare hår så att jag kunde ha en kort frisyr utan att snabbt anta svamp-form. Röstar på snaggkort frisyr. Tack för en fin blogg!

 13. Mingelbilden med korallröd tröja och blond knut med lugg!

 14. Långt hår. Lättare att variera då. Du har gjort superfina håruppsättningar nämligen!

 15. Tycker du passar lika bra i alla frisyrer.. okej, kanske lite bättre i de korta varianterna 🙂

 16. Tycker den korta frisyren på de tre sista bilderna är så himla fin!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...