Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Hår!

apr 11, 2012 | Hår | 4 Kommentarer

Eftersom jag de senaste månderna inte haft råd att gå till frisören så har jag blekt mitt hår själv. Det har resulterat i att det är superljust, illjust, vitt, gult, och jäkligt….ja, ljust helt enkelt!

Jag har inget emot det ljusa, men nu på vintern när jag har samma hudton som just illvitt (världens bästa färgbeskrivning för övrigt) så är det inte särskilt smickrande.
Så nu har jag äntligen tagit mig råd med ett frisörbesök, så den 9 maj har jag tid för att färga mitt hår såhär:

Min frisör säger alltid att jag inte ska färga det ”naturligt” för att jag kommer smälta in i mängden då, ”och det vill du väl inte?!” avslutar hon med och då måste jag ju alltid säga näääääee. Sen blir det kritvitt, illorange eller rakat på sidan.

Men nu ska jag gifta mig, jag är vuxen och vill se ut som folk helt enkelt. Fin vill jag va, men inte så konstig.
Så med den här färgen hoppas jag på underverk. Och nej, jag vill inte ha en utväxtrand, jag vill ha en jag-hade-solblekt-hår-förra-sommaren-känsla.

Vad tror ni om det?

4 Kommentarer

  1. Jag tänkte som din frisör förut.. Maxat och roligt för annars blir man en i mängden, men nu har jag insett att vilken hårfärg och vilken frisyr jag än må ha kommer jag aldrig bli en i mängden, och desamma tror jag gäller för dig!

  2. Det kommer nog att bli jättefint och jag tror nog att du kommer att ändra dig sen efter till nått annat också men du är bu ändå du så en i mängden är du ju inte bara för hårfärgen.

  3. Naturligt låter fint =)

  4. Du kan vara lugn Anna, du kommer aldrig smälta in i mängden oavsett hur du har håret. Det finns andra sätt att sticka ut på också, vilket du gör så bra så! 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...