Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Hår!

maj 2, 2012 | Bröllop, Hår | 6 Kommentarer

Med tre månader kvar till bröllopet så ägnar jag större delen av min tid åt att leta fina håruppsättningar.
Jag vet att jag vill ha det slarvigt och inte några korkskruvsbullar mitt på huvudet a´la 90-tals brudar.
Jag har ingen tiara och har ett strikt glitterförbud på mitt bröllop, men däremot har jag en stor vit blomma med vajande tunna fjädrar som jag köpt i Stockholm på Antikt, gammalt och nytt som jag tänkte ha på sidan av huvudet.

Det här är de frisyrerna jag tycker bäst om just nu:

6 Kommentarer

 1. Någon sorts fläta skulle nog bli tjusigt tycker jag!

 2. Vill bara flika in lite att jag tror du kommer vara snygg i vilken frisyr du än väljer! Men jag hade nästan precis den inbakade-flätan-frisyren som du tycker om på ett bröllop för 2 år sen, och vill bara säga att jag har aldig i mitt liv känt mej så fin i en frisyr förut. Vackert uppsatt fast inte för pråligt lixom 🙂
  Jag har en bild på det ifall du skulle vilja ha.. men vet inte hur jag skickar den åt dej..
  Kram och tack för en underbar blogg

 3. s p ä n n a n d e

 4. Fina allihop!
  Skulle inte du färga håret i mer ”naturlig” nyans?
  Ska bli spännade att se bilder från ditt bröllop sen 🙂
  Tror det kommer bli sååå fint!

 5. Ojojoj! Jättefina allihop! Särskilt det första gillar jag skarpt!

 6. Tjo! Du följer Instagram va? Måste ju kolla in:
  Gorgeous_hairstyles

  för massa kulig inspo!

  Må väl!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...