Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Hår!

maj 9, 2012 | Hår | 2 Kommentarer

Idag har jag Ä N T L I G E N en frisörtid!

Det är helt galet att en sån liten stad, med så många frisörer har så hiskeligt lång väntetid. Fast det kanske beror på att alla vill gå till samma frisör…..
Men idag är det iallafall min tur och det här är vad jag tar med mig som inspirationsbilder till färgningen:

2 Kommentarer

  1. Sååå fiiint! Jag vill också gå till frissan men jag hår sån jäkla beslutsångest. Lugg eller inte lugg, ljust eller mörkt. jag kan bara inte bestämma mig….

  2. Åh va kul!!! Längtar att få se bilder på hur det blev! Skitsnygga inspirationsbilder! Kan ju inte annat än bli bra ;D

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...