Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Hår!

maj 16, 2013 | Hår | 6 Kommentarer

Denn 11 juni har jag klipptid. Jag har egentligen bara låtit mitt hår växa utan att göra något åt det, så det ser ganska bedrövligt ut. Skulle tex aldrig kunna ha det utsläppt, så det behöver verkligen klippas igenom.
Tanken är ju att spara ut det och nu är det i värsta längden, den där hemska inte-långt-men-inte-tillräckligt-kort-för-att-vara-kort-heller-längden!

Här är lite bilder som ligger i min hårinspirationsmapp, vet ni någon som har grymt hår i den där mitt emellan längden så tipsa gärna!

8be180049d6a24959ba881ea3f82938e 405f789d204dfa4c582ce6bbf6784fe0 5507cded65fab5dea6033cab1889e04c b35c7ecd03c740931c0b0a75dfe360d4 b73e96a06903946b5c3fa977952d6035 d10da33ba75ae27e808d14f4aee63732

Alla bilderna är från Pinterest.

6 Kommentarer

  1. Usch för att spara ut. Jag har kort hår och försöker ibland att spara ut men orkar aldrig speciellt länge så nu har jag bett frisören (svägerskan) att avråda mig nästa gång. Den enda gång jag lyckats var till vårt bröllop då jag sparade ut en lång lock i nacken. Typ som hockeyfrilla. Du kommer säkerligen bli supersnygg i håret, dock!

  2. Eh, jag…? *räcker tveksamt upp handen* Jag har sidecut, en lugg som går ner till ca 7 cm under hakan just nu och det går som i en brant page bak till sidecuten, där håret är bara fem-tio cm. Det är ganska uppklippt, så man kan ”rufsa till” det när man stylar det. Det är PRECIS långt nog för att kunna sätta upp i en liten, töntig tofs, som du har haft det ett tag. Jag älskar mitt hår just nu, men längtar ändå tillbaka till långt hår som man kan sätta upp i en lång, fin hästsvans.
    Men jag har en känsla av att du inte är ute efter att klippa sidecut? 😉

  3. MEN SKAFFA ROSA HÅR!??!?! GÖR DET!!

  4. Själv går jag å drömmer om keikolynns hår just nu! Himla fint och ”frisyrigt” fastän det är en såndär mellanlängd..

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...