Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Hår, Den Eviga Frågan!

jan 29, 2018 | Hår | 4 Kommentarer

Låt oss prata om mitt hår, det är nämligen min favoritsak att tänka på och undra över.
Det jag klurar på just nu är färg och form, som vanligt med andra ord.
Jag är lite inne på att färga det brunt igen. Är egentligen väldigt förtjust i det grålila, men känner mig så himla…..grå.

När jag föreslog på jobbet att jag skulle färga håret såhär (skitsnyggt):

Så tyckte de att det inte riktigt var min stil. Att jag skulle känna mig för vanlig då.
Kanske är det så, fast jag trivs ju i mörkt hår. Trivs i det mesta utom rött.
Men då kom jag att tänka på en annan sak som skulle göra det lite mer….edgy.
En kort lugg kanske? En sån där ögonbrynen syns.
Risken är ju att man känner sig som en femåring. Men kolla vad fint det KAN bli:

4 Kommentarer

  1. Sååååå snyggt med kort lugg! Alltid tyckt det år så sjukt snygg redan jag såg Wanda i Crybaby. Dock aldrig vågat själv.. 😉 men tror du skulle vara snygg i det med dina ögonbryn och mörka ögon!

  2. Ja! Jag röstar också på kort lugg! Skitsnyggt!
    Och mörktbrunt med lite kall lila/plommonton i, så det blir så där grafiskt ”kontrastigt” 🙂

  3. Jag röstar inte på kort lugg, men är du sugen så kör hårt! Det växer ju ut igen 🙂

  4. Ja! Som bild nr 3! Även färgen då. Jättefint som du har nu, men precis som du är jag ständigt ute efter förändring och ändrar färg och frisyr mest hela tiden! Lugg är mitt bästa!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...