Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Hatlista!

okt 11, 2016 | Tankar och Vardag | 3 Kommentarer

Det florerar en hatlista bland bloggare, en ypperlig lista med andra ord!
Här kommer min:

Min äckligaste mat:
Chevré. Minns en gång när jag blev bjuden på chevrépaj och hade aldrig ätit det innan. Lastade in en stor tugga och visste liksom inte var jag skulle göra av mig själv, KUNDE inte svälja, inte tugga, ingenting! Sköljde ner och höll emot kväljningarna resten av kvällen. Det absolut äckligaste jag ätit, Chevré smakar ju liksom…..getabock. Slemmig, ljummen getabock. Fy fan.
Sen tycker jag att kalles kaviar är vedervärdigt. Det smakar som otvättad snopp som varit på tältsemester i tre veckor utan dusch.

db676ca8b872f2fccd51cd249262ed5a

Hatväder:
Alla väder där jag fryser. Får så vansinnigt ont i ryggen av att frysa. Sen gillar jag inte när det är så kallt att näshåren fryser fast i varann och det inte går att skrapa bilen.

Då tappar jag humöret helt och hållet:
När kunder krånglar fast jag sagt vad som gäller från början. Då blir jag ibland så jäkla förbannad att jag måste packa ihop och gå hem. Sen brukar det ha gått över till nästa dag och då är det inga problem att lösa det. Men i stundens hetta är jag sjukt dålig på att ta kritik.
Sen får jag totalt tuppjuck på män (ja det är alltid män) som inte kan blinka när de kör bil. HUR JÄVLA SVÅRT KAN DET VAAAA!!!! De som börjar blinka en sekund innan de svänger räknas också in som idioter.

198484412f9397d8b447e783da7f3067

Sämsta musiken:
Jazz och house. Förstår mig inte på sån musik alls. Jag ogillar alla dansgolv där det spelas ”dansmusik”, jag vill bara dansa till sånt jag känner igen, annars får det va (ja, jag är en sån som står på schlagergolvet)

Värsta tiden på dygnet:
Precis efter lunch om man inte är hemma. Jag är en person som verkligen uppskattar att sova middag, men när man jobbar går inte det. Så oftast sitter jag bara som en zombie i någon timme efter lunch innan jag blir som folk igen. Egentligen längtar jag till stor del av dagen bara åt att få gå och lägga mig igen.

e293d181375ee72956855d3f2537864f

Mitt sämsta humör:
Jag ogillar när någon vill mig nått. Alltså så himla opraktisk sak att ogilla men vill kunna bestämma allt själv och när någon drar i mig eller vill ha något från mig så tappar jag genast lusten.

Sämsta grejen jag äger:
Massor med skor i för liten storlek och jeans jag inte kan knäppa.

978032f483325602d32b4b1a7335650e

Värsta personlighetsdragen:
De där människorna som inte kan läsa av att man inte vill, som vill fortsätta träffas, fortsätta vara ute fast jag uppenbarligen vill gå hem, fortsätta prata och fortsätter dra i mig.

3 Kommentarer

  1. Gud vad jag känner igen mig i dig. Tack för att du för de introvertas talan. 🙂 Förövrigt är din blogg toppen!!

  2. Hej Anna,
    Vilken rolig lista! En sak jag funderat på, du behöver absolut inte svara om du inte vill, hur var du som barn? Tycker jag känner igen min dotter så mycket i personlighetsdrag som du beskriver. Hon är fortfarande liten (6 år), men tycker inte om att prata om (för henne) menlösa saker med ytligt bekanta. Är extremt kreativ, kan vara social fast på sina villkor (sätter upp villkor och ramar för leken). Hade varit så spännande att höra om din barndom som introvert i ett samhälle där extroverta creddas och sätter normen.
    Kram å tack för en fin blogg

  3. Hahaha, Kalles kaviar tyckte jag var mycket rolig! Kommer dock ha svårt att äta det igen efter den beskrivningen. Är det just Kalles du tycker är vedervärdig, eller gäller det kaviar överlag??

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...