Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Helg!

maj 20, 2013 | Tankar och Vardag | 6 Kommentarer

Helt plötsligt blev det visst sommar, bara sådär! Märkte ni det?
Vi spenderade våra sommardagar såhär:

IMG_1897 (640x427)

Det började med att Emil lyckades få liv i vår bil, The Green Bean Killing Machine!

IMG_1903 (640x427)

Så vi åkte på bilträff för att visa upp den som sig bör.

IMG_1909 (640x427)

IMG_1915 (640x427)

På samma plats som vi gifte oss!

IMG_1923 (640x427)

Vi fikade och kände oss nostalgiska över att vi minsann sagt ja just precis där (och jag nu åt våffla på precis samma plats som pappa satt på bröllopet)

IMG_1926 (640x488)

Hittade en bild på väggen från när pappa var ung och jobbade på gjuteriet. Det är han med det lockiga håret och kaffekopp!

IMG_1938 (427x640)

Sen åkte vi till John och Vestis för att planera vår Gotlandstripp!

IMG_1939 (640x427)

IMG_1948 (640x427)

Men som vanligt så slutade det med att vi drack öl istället och glömde helt bort att planera. Det var så varmt så vi kunde gå kvällspromenaden i t-shirt!

IMG_1957 (427x640)

IMG_1962 (427x640)

Och avsluta kvällen med öl vid vattnet.
Bäst.

6 Kommentarer

  1. Vilken vacker bild på din pappa!

  2. Åh, vilken fin bild på Anders!

  3. Helt fantastisk bild på din pappa. Och tänk på att din pappa lever kvar i dig (du är ju rent faktiskt en del av honom, och alla släktingar som du någonsin haft). Han lever även kvar i alla som han på något sätt berört under sin livstid. Så brukar jag tänka när sorgen efter en förlorad gör som ondast, att ingen är någonsin helt borta. Även om det är förjävligt att det inte finns ett telefonnummer till den plats de nu uppehåller sig.

  4. Åh fina bubbla cabben!!

  5. Den byggnaden ni hade bröllopet i är verligen superfin. Precis ett sånt ställe jag också hade slagti till på. Har sambo sedan 13 år, vi förlovade oss på 7 års dagen så det börjar väl bli dags nu efter 2 barn och allt. Haha.

    Du har så många talangfulla och konstnärliga vänner. Det är så mysigt att läsa om det. Jag är själv en pysseljunkie och tecknar helt ok, men jag saknar bollplank och att umgås med andra likasinnade. Det är inte lätt att vara konstnärlig =))

  6. din pappa var mycket söt!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...