Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Helg!

maj 16, 2016 | Tankar och Vardag | 1 kommentar

I fredags efter jobbet styrde vi skutan mot Halmstad och våra vänners stuga.
När jag hör ordet stuga tänker jag mig utedass och udda porslinskoppar. Men den här stugan var mer modern än vårt hem!

carroomartin

Martin lagade världens godaste mat, musslor! Väldigt bra början på helgen med andra ord.

mat1 musslor

Sen drack vi vin och pratade om livet. Det vi gör bäst med andra ord. Carro och Martin är hyffsat nya vänner till oss, men så himla himla bra! De pratar om riktiga saker på en gång, sånt gillar ju jag. Där man inte behöver ägna timmar åt väder och vind utan kan gå direkt in på sådan som känns inuti.

På lördag började vi med en promenad nere vid havet.

hav jag

Det som nyss kändes som sommar hade förvandlats till iskall vår. Men snart kommer den tomma stranden vara knökfull av sönderbrända svenskar. Jag gillar stranden bättre när den är öde.

hopp

Vi gick till en stor lekpark inne på campingområdet och hittade en rolig studsgrejsimoj. Knut ville prova!

studs1 studs2

Emil fick feeling!

studs3

Älskar allt med den här bilden:

studs4

Efter hopperiet åkte vi ut till Ballingslöv och kollade på kök. Vi har totalkärat ner oss i deras bistrokök i linblomsgrönt! Åh! Blev så till mig att jag glömde dokumentera.
Efter några loppisstopp åkte vi ut till Riccardo´s och åt italiensk mat.

mat2 mat3 mat4

Fast egentligen var vi mest där för den berömda glassen. Mmmmm hasselnötsglass…..

mat5

På söndagen regnade så vi bestämde oss för att ta varvet förbi Ullared på hemvägen. Men det var jag alldeles för uppspelt över för att kunna dokumentera!

1 kommentar

  1. Mysigt det låter! Jag tycker det blivit svårare o svårare att träffa nytt folk när man blir äldre. Hur gör ni?

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...