Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Helg!

jun 7, 2017 | Tankar och Vardag | 1 kommentar

Nu kommer det en bildkavalkad vill jag lova. Först ut så hade vi italiensk afton på vår bodega (dvs vårt utekök)
Det var italiensk marknad i stan så vi gick dit och köpte massa goda grejer, sen gick vi hem och drack bubbel och peroni och ljuvlig mat.

1
Andreas och Nils.

2
Vestis va bubbelansvarig.

3
Emil grillade under uppsikt av Tobbe. Vill ni ha det godaste tipset? Köp en hel brieos, lägg den i folie på grillen. Efter en stund öppnar man paketet, häller på honung och valnötter och sen käkar man upp det. Då är brien alldeles smält och helt jäkla amazing!

5
Kolla bara!

4
En perfekt sommarkväll helt enkelt. Nu är säsongen igång!

6
Nu raskt över till nått annat, nämligen familjeutflykt till Store Mosse!

7
De har nämligen gjort en ny trollstig som vi såklart var tvungna att utforska.

8
Man skulle leta efter det här trollets lillebror Gnarp.

9 10
Knutte var så sjukt peppad (och hans föräldrar med för den delen)

11 12
Humlor i träden och grodor på marken. Så himla fin stig de hade gjort, full med genomtänkta små saker att kolla på, spår att följa och små trädjur här och var.

13 14
Utkikstorn för att leta efter hägrar och guldtkronan!

15 16 17
Balansgång för hela familjen.

18
Och slänga sig i lianer för den som vågade.

19 20
Till slut var vi honom på spåren….

21
….och där bakom en rot låg han och sov!

23 22 24
Schhhhh, han sover.

25
Efter trollstigen skuttade vi vidare till Naturum.

26 27
Vi spelade djurlotto. Jag älskar lotto, dessutom perfekt att spela med en treåring.

28
Min mycket ambitiösa friluftsman hade med sig gjutjärnspanna och pannkakssmet i en flaska och stekte pannkakor till oss över öppen eld. Det, mina vänner, är grejer det!

1 kommentar

  1. Insåg precis att din man inte är helt olik Ewan McGregor (!!!)

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...