Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Helg!

mar 19, 2012 | Huset, Inredning, Tankar och Vardag, Teckningar | 6 Kommentarer

Förlåt för min frånvaro, men ibland måste man helt enkelt prioritera vänner och ledighet framför bloggande.

I helgen har världens bästa Linn varit på besök, så vi bestämde oss för att inviga matrummet! Vi släpade (med ”vi” menar jag Linn och Emil) ner ett slagbord vi hittat på vinden, så himla fint! Sen grillade vi i regnet och hade det väldigt mysigt.

Det här rummet kommer bli mitt favoritrum i hela huset när det är helt färdigt! Är helt kär i tapeten.

Emil somnade i soffan, som vanligt.

I söndags gick vi en lång promenad i skogen och hittade en död älg (!!!) När hittar man någonsin en död älg?!
Detta blev dagens snackis och vi spekulerade hela dagen i hud den kunnat dö, bara sådär. Det som återstod av älgen var hela rumpan och benen, revbenen men huvudet var borta.
Weeeeeeiiird!
(jag sparar er bilder på kadavret, det var nämligen ingen vacker syn)

På kvällen badade vi badtunna med regnet smattrande mot taket.
Bästa helgen på länge!

Dessutom verkar det roliga bara hålla i sig, för idag är det måndag om några timmar går tåget till Borås och underbara Clara!

6 Kommentarer

 1. Fina tapeten. Har du sett dokumentärkomedin Paradiset av Jerzy Sladkowski? Den handlar om just den tapeten.

  • Ja, det har jag! Min favorit, därav tapeten!

 2. Uuuh, jag har också hittat en död älg en gång. Först förstod jag inte alls vad det var, men när jag fick se hovarna och skallen så förstod jag.
  Jag är uppväxt på landet och pappa var jägare. Varje gång de hade skjutit en älg så ringde de mig och alla barn i byn så fick vi komma och kolla på när de flådde det och när hundarna sprang iväg med huvudet. Det var ju det mest spännande på hela året! Hahaha, sjukt när jag tänker på det. Uuuh.

 3. Här omkring ligger det älgkadaver av tjuvskjutna älgar i skogen. Inte alls så kul när man kommer med en lös hund som helt plötsligt viker ner sig och rullar i äcklet.

 4. Hej Anna!
  Så mysigt ni börjar få. Grattis till ett fint hus! Fortsätt leva dina drömmar.

 5. Göbber ska somna i soffor,det är vår livsuppgift!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...