Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Helg!

apr 2, 2012 | Huset, Inredning, Kläder, Tankar och Vardag | 5 Kommentarer

Eftersom det är måndag så är det på sin plats att som vanligt gå igenom vad som hänt i helgen. Som ni säkert märkt vid det här laget så bloggar jag inte på helgerna. Detta är ett väl medvetet val då jag helt enkelt känner att när det är helg, då är jag ledig.
Däremot slutar jag aldrig att tänka på bloggen, vad som kan bli fina inlägg eller vad jag tror ni skulle vilja se.

Jag har inte haft med min min digitalkamera på hela helgen så ni får stå ut med skruttiga mobilkamerabilder. Men bättre det än inget.
Såhär var min helg:
– I fredags och lördags var jag i Jönköping på kurs ”the art of selling your heart” . Om ni någongång får tillfälle att gå den kursen tycker jag absolut att ni ska göra det! Känner mig helt uppfriskad i hjärnkontoret och redo att ta mig an världen med helt nya ögon!
– På lördagkvällen hade vi biljetter till en rockabillyspelning i stan, så jag svidade om till mina bästa 50-tals kläder och åkte på förfest till ett garage….men inte vilket garage som helst! Det här låg mitt ute på landet (dvs ganska nära vårt hus) såg ut som vilket rött litet garage som helst, men när man kom in hade ägaren inrett hela övervåningen helt tidstypiskt med stringhyllor, gamla radioapparater, planscher och coca-cola parasoll. Hela rummet var fullt av kulörta lyktor, i ett hörn kunde man spela bilspel eller fussball-spel (sånt de har i vänner!), i ett annat hörn stod det soffor och fåtöljer byggda av gamla bilsäten. Sen fanns en hemmasnickrad bar och det spelades bara 50-tals musik och alla var tidstypiskt klädda!
Det kändes på riktigt som jag klev rakt in i min egen fantasi! Jag kände mig på en gång som hemma och jag tror aldrig jag har sett något så fint i mitt liv! Nu ska jag boka in vår bröllopsfotografering där omedelbums!
Som sagt, tyvärr har jag bara skuttbilder men blunda och försök föreställa er hur himla fint det var!

– Sen blev det söndag och vi fick besök av vår vän Markus som kom för att kakla vårt kök! Efter massvis med timmar och finfint arbete så blev det såhär tjusigt! (detta är bara en del av vårt kök, som är hur stort som helst!)
Och det bästa av allt, när han var färdig sa han att han GER oss det i bröllopspresent! Världens bästa present!

Vi valde vanliga 15×15 plattor med antracitgrå fog. Köksluckorna är omlackerade i en färg som jag har för mig hette Ingemar och är från Beckers. Handtagen kommer från Claes Ohlson och kostar fjuttiga 159 kr för 10 stycken!
Här ska även vår reda hylla upp ikväll, sen är det klaaaaaaaaaaart!

– Igår invigde vi även vår ena kakelugn. Det visade sig vara en enorm succé hos Fröken som låg klistrad framför brasan hela kvällen.

5 Kommentarer

  1. Håhå, vilken fin bild på Fröken!

  2. Åh fint ditt hus verkar vara!

  3. Hej!
    Om du nån gång är i Helsingborg så måste du besöka Ebbas fik som är inrett heeeelt i 50-tal. Så fantastiskt fint och så himla mycket fina prylar så man vill ta allting med hem.Ha det!

  4. gudars vad fin färg på köksluckorna!

  5. Fint att se bilder från renoveringen! Håller själv på att piffa upp ett hus från 1870, så dina hus-inlägg inspirerar! 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...