Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Helg!

maj 14, 2012 | Huset, Inredning, Kläder, Loppis, Tankar och Vardag | 8 Kommentarer

Nu var det läääääääängesen jag uppdaterade bloggen, men ibland behöver man helt enkelt göra annat, som att åka på loppis och äta kakor.

Såhär såg min helg ut:

Det var dags för loppis i folkets park!

Jag älskar loppis-söndagar och hade på mig ”åka-på-loppis-kläderna”.

Vi hittade inget roligt förutom en tallrik, så vi gick till serveringen istället.

Om jag bara fick äta en enda sak resten av livet, hade jag nog valt Bullens pilsnerkorv!

Dansbanan.
Åh jag älskar folkparker! Tänk hur många som träffats här och dansat, hånglat bakom stängslet och gömt öl i buskarna i sin ungdom!

Hittar man inga fynd, får man köpa cocostoppar istället.

Sen åkte vi hit, till världens mysigaste café där det fanns kakbuffé!

Bästa Anna var där och jobbade. (Anna och jag blev kompisar när jag jobbade på MIO, hon va inne och handlade av mig och jag tyckte hon verkade hur rolig som helst, sen mötte jag henne på en uteservering några dagar senare och gick fram och frågade om vi skulle bli kompisar. Nu är vi det och hon är precis så himla bra som jag trodde!)

När Emil, som är ett riktigt kakmonster, hade ätit tre rundor med kakor åkte vi hem med en smärre sockerchock. (den randiga tröjan är ny och min nya favorit, från Gudrun Sjödén!)

Väl hemma, hängde vi upp lampor över matsalsbordet (och jag har hängt upp gardiner och en ny stringhylla också)

Sen skruvade jag upp min nya tallrikshylla som Emils syster hittat åt mig på loppis! Jag har målat den ljusblå och högblank och den passar ypperligt i vårt fina fina lantkök!

Finfin helg som också innehöll en dagstur till Göteborg, spenderarbyxorna på hos Gudrun Sjödén och hejande på Emil som sprang Göteborgsvarvet!

8 Kommentarer

 1. Vad hette fiket ni var på? Bor i närheten och det såg så mysigt ut.

  //JW

  • Det ligger på Ågårds camping, nära Hillerstorp och High Chaparall!

 2. Åh, ja det var verkligen en bra anledning att inte blogga! Såg himla mysigt ut. Och kakbuffén. Kakbuffén!! OMG! Den skulle jag vilja prova =)

 3. Tycker det finaste är att jag och mannen din har precis likadana solglasögon! Till och med samma färg. (fast jag har ett par svarta också) Kanske inte så konstigt att jag har sådana eftersom min bror jobbar på Oakley men ändå! Bästa brillorna i världen. Att de heter Frog skin är ju ett plus i kanten. Grodor runt ögonen!

 4. måste bara säga att du passar sjukt bra i den hårfärgen! och megatrevligt att få shoppa loss på/hos gudrun (:

 5. Vilken fin lampa ni satt upp över bordet! Är det en lampa med många sladdar eller är det många sladdar som ni gjort till en lampa? Hur gör en i så fall? 🙂

  • Tack! Det är många sladdar vi gjort till en lampa, man tar bort kåpan och kontakten på lamporna och kopplar ihop allihop i en gemensam dosa. Min man är ju leketriker så det är han som fixat det. Men lämna in det till en elektriker så hjälper dom säkert gärna till!

 6. Så fint du har det i köket! Älskar burkarna och muggarna <3 Loppisfynd är det bästa att inreda med!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...