Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Helg!

maj 21, 2012 | Tankar och Vardag | 9 Kommentarer

Nu har det varit långhelg och därför ingen uppdatering, men jag har fotat allt jag bara kunnat under helgen, så här kommer den i bilder!

Vi skulle på riksettanrallyt på torsdagen. Då åker man från Jönköping till Värnamo i sin veteranbil och så fikar man och tittar på andra fina bilar. Vår fina gamla SAAB ”the green bean killing machine” höll dock bara i fyra kilometer och sen fick vi åka Mustang med Emils pappa och syster istället. Det går ju fint det med.
Jag såg ut såhär, med shorts från Åhlens och gammal tröja från Gina Tricot.

Mitt hår har blivit tillräckligt långt för att kunna ha favoritfrisyren!

Ja tack! Min drömbil!

På fredagen åkte vi hem till min kusin Johan och hans fru Victoria och deras lilla Ebba. De hyr en stuga i Småland över sommaren så nu kan vi ses hela tiden! Såhär fint hade vi det på deras lilla balkong.

Victoria och Ebba.

Emil var peppad!

Så himla mysig liten stuga (och hur fin är inte tapeten!)

Johan och Ebba.

På lördagen åkte jag, Emil, Emma och Bysse på utflykt!

Planen var att åka på alla småvägar vi kunde hitta, så det gjorde vi tills vi hamnade på ett naturresevat mitt ute i skogen. Bästa sortens utflykt!

Sen blev det söndag och sommar! Jag stod ute och målade pinnstolar. Vad är det med mig och pinnstolar?! Jag kan inte sluta köpa dom och när jag äntligen målat klart alla köper jag nya och måste börja måla igen.

Emil och Fröken klättrade i träd!

Finaste!

9 Kommentarer

  • Men åhhh varför visade du dom?! Dom var ju jättefina, tusan också, nu fick jag cravings! (fast på de vita)

 1. Hej Anna!
  Jag gillar också pinnstolar och att måla dom men jag har inte gjort det än, jag har liksom ingenstans att ha dom sen. Men för att förbereda mig tills när jag ska börja måla pinnstolar och andra möbler så kan det ju vara bra med lite tips. Vad använder du för färg och penslar och så vidare? Jag önskar mig ett total-stol-make-overinlägg! Om du inte redan har gjort det då långt innan jag började läsa din blogg då.
  Och så ska jag säga att jag är så avis på erat hus, hur fint som helst!
  Ha det fint!
  /Ellen

  • Åh bra idé! Det kan jag absolut fixa!

 2. Har du lust att dela med dig av varifrån din eminenta bikiniöverdel kommer ifrån?

  • Absolut! Den kommer från HM och kostar ynka 49 kr!

 3. Vad fint! Det där är min favoritfrisyr också! Så enkel och vacker.
  De där shortens från åhléns har jag också. Jag tycker väldigt mycket om dem, förut att man får en lustig solbränna om man har på sig dem för mycket!

 4. Tänkte fråga om du gått någon konst eller designutbildning?
  Du har en så himla fin stil förresten!!!

 5. Min favoritbil också! Om jag hade en sån, då skulle jag samla ihop alla mina favoritmänniskor, packa in dem i bilen, trampa gasen i botten och göra hela Europa.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...