Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Helg!

okt 15, 2012 | Inredning, Tankar och Vardag | 6 Kommentarer

I helgen har vi haft finbesök av Emma och Bysse, Emil gjorde paj och de sov över. Bästa sortens häng om ni frågar mig.

Vi dukade fint med Mon Amie och tejpade fast presentpapper på bordet.

De fina blommorna i rosa och orange fick jag till jobbet från bästa Vestis. Så himla gulligt! Rådjuren som får agera servetthållare har jag också fått av henne. (De gröna äpplena är stearinljus!)

Emma.

Bysse.

Nästa morgon åkte jag och Emil till Svenssons i Lammhult för att bli inspirerade. JAG (ja ni läste rätt) körde dit! Jag var mäkta stolt ska ni veta som aldrig förut kört bland andra bilar, men vi överlevde ju!

Deras innergård var lika fin som alltid.

Tama elefanter.

Den här lampan, är som alltid, överst på min önskelista! Åh tänk om jag hade en gul Lilla My lampa, då skulle jag vara den lyckligaste i stan. Det är det först ajag ska köpa när jag blir rik.

Fast dom här är också fina förstås.

Bordsskivan!

Den här fåtöljen var på rea, den kostade ändå som fyra månadshyror. Vi avstod köpet.

Sen kom vi till inspirationsrummen! Den här gånge var det olika årtionder som var representerade. 50-tals rummet såg ut som hemma hos oss!

Med fiiiiiiiiiin tapet och bröstpanel! Det blir vårens projekt i vårt kök bestämde vi.

70-tals rummet hade likadan lampa som de jag fyndade på loppis för ett tag sen, för 10 kr styck!

Och kolla här, härmapa-Svenssons! Jag tycker de borde ge mig en Lilla My lampa som tack för inspirationen. Minst!

6 Kommentarer

  1. Tycker jag också! Om belöningen för inspirationen alltså. Roligt!

  2. Fulländat!

  3. Men jag undrar varför dem har 60-70talsporslin i 50talsrummet 😉

  4. Tänk! Tyget Randig banan hänger med. Min syster hade det som bordsduk runt 1980. Kom inte det från IKEA? eller Konsum Interiör ?

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...