Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Helg!

mar 18, 2013 | Tankar och Vardag | 4 Kommentarer

Min helg har varit väldigt rolig måste jag säga!
Vi började i Emils pappas garage, där vi byggde ett staffli till mina målningar! Så nu kan jag äntligen måla ordentligt utan att behöva sitta på golvet. Jag har redan ett bordsstaffli som pappa byggt till mamma för en massa år sen, men jag behövde ett stort, som kan stå på golvet (och dessutom går det att fälla ihop)

IMG_1154 (640x427)

IMG_1164 (427x640)

Såhär nöjda va vi!
Sen gick vi in och hälsade på Vide, som höll ställningarna inne i huset.

IMG_1170 (640x427)
Sen var det dags för spelkväll…

IMG_1197 (427x640)

IMG_1199 (640x427)

…det började lugnt och sansat…

http-__makeagif.com_media_3-18-2013_pU69tY

…sen spårade det ut totalt!
Väldigt rolig helg!

4 Kommentarer

  1. Haha! Va fina ni är! Ser ut att ha varit en rolig dag =)

  2. Åh, bygga ett eget staffli att jag inte tänkt på det! Kan du tänka dig en tutorial i bilder? Vad man behöver för virke osv? <3

    • Mja, det kanske jag kan. Det var lite klurigt så jag vet inte om jag lyckas så bra, men jag kan ju göra en ”på ett ungefär”-guide

  3. Ja, på en höft hade ju räckt :).

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...