Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Helg och Kommande Vecka!

jun 18, 2012 | Tankar och Vardag | 1 kommentar

 

Den här helgen har varit fantastisk och bedrövlig på samma gång.
Grillkväll och gästis i fredags med bästa gänget, sen vaknade jag och Emil i stan och åt frukost hemma hos min faster.
Sen åkte vi hem och sov några timmar för att sen åka in till stan igen. Tanken var att vi skulle hyra film och ha tjejkväll men det slutade med att det var jag och Emil, bästa kusin Johan, hans fru Victoria och deras Ebba och min faster då såklart.
Vi satt på altanen och lyssnade på regnet och pratade hela natten. Det är den absolut bästa sortens kvällar tycker jag. Familj, vin och häng.
På söndagen vaknade jag och mådde illa. Antog att det berodde på vinet men det gick liksom aldrig över. Så jag mådde tjuvtjockt hela dagen och inatt vaknade jag av att jag hade så ont i magen att jag på riktigt, en kort stund, övervägde om jag kunde vara med i programmet ”I didn´t know I was pregnant” för det kändes som jag skulle föda barn eller nått!
Efter att ha kvidit och vridigt och vänt mig gick jag upp och proppade i mig massvis med alvedon och några timmar senare somnade jag av ren utmattning.
Idag är jag dock uppe med tuppen, men har fortfarande ont i magen och känner mig inte helt på banan än.

Men, jag har som sagt lite för mycket att göra för att kunna vara hemma och ligga i sängen.
Så nu är jag på plats på jobbet, ska försöka beta av en hel del från listan så kanske jag åtminstonde kan cykla hem i rimlig tid idag.

Veckans To-Do-List:

Idag: Teckna den sista Allers teckningen, skriva en offert för inredningsuppdraget och fixa med lite fakturor
Tisdag: Beställningsdag. Nu i sommartider är det alltid som allra mest beställningar inför kommande bröllop och sådär, så jag har massor att göra.
Onsdag: Antagligen också en beställningsdag. Fast den här dagen är rolig, för då är det bara EN vecka kvar tills vi åker till Turkiet!
Torsdag: Då tänkte jag försöka vara hemma och vila upp mig lite. Känner mig konstant trött och ”efter” hela tiden. Som att jag aldrig riktigt hinner ikapp mig själv.
Fredag: Då ska jag fira midsommar minsann!

1 kommentar

  1. Hoppas du känner dej bättre redan, men jag tycker mej läsa mellan raderna att du har fått stressmage, alltså typ magkatarr. Du skriver ju också att du har mycket att göra och hinner inte riktigt med, så det skulle jag tippa på. Jag har dessutom en HEL del erfarenhet av det.. losec t ex 😉 men det är ganska vanligt idag. Mitt tips är att du ska ta hand om dej, ta det litet lugnt, äta snäll mat (inte fett, kryddigt och inte rödvin och kaffe) och kanske gå till Apoteket och köpa litet receptfri magmedicin. 🙂

    Lycka till, ta hand om dej och Turkiet låter ju helt fantastiskt.

    Tack för en fin blogg och litet rapporter från min hemstad. PS. Jo jag är mamma, mitt inlägg blev visst litet mammigt…. men jag kände igen mej så och gud vad taskigt man mår.

    Ha det fint!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...