Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Helgpyssel!

apr 13, 2013 | Loppis, Pyssel | 4 Kommentarer

Det är en sanning med modifikation, för det är faktiskt förra helgens pyssel. Den här helgen är jag i Köpenhamn och dricker öl så därför får ni förra veckans pyssel nu.

Rosdiadem! Det har vi redan sett en massa av såklart, både hos Karin och hos Madeleine, men det spelar ju ingen roll. Jag kan tipsa ändå!

rosor

 

* Jag köpte två ljusmanschetter på loppis, två stycken för fem kronor. Bra pris! Det finns en miljard olika, men jag tog de med mest naturtrogna blommor.
* Sen ryckte jag av alla blommor och alla blad, sorterade de olika sorterna i små högar: stora rosor, rosknoppar, stora blad och lite mindre blad.
* Hittade ett gammalt turkost diadem som jag aldrig använder i en låda.
* Började med att limma på de stora bladen i botten, med limpistol (världens bästa verktyg!)
* Sen lite mindre blad ovanpå
* Skar av den lilla plastpluppen i botten på rosorna så de skulle hamna närmare diademet och inte bli för höga, limmade fast med en rejäl limklutt!
* Sen fyllde jag ut eventuella hål och mellanrum med de mindre blommorna
* KLART!

Jag tänker mig att jag ska matcha med den här kjolen och bara ben inom mycket snar framtid förhoppningsvis!

rosorvit

4 Kommentarer

  1. Åh det är ju för vackert med sådana rosendiadem <3 Det är något magiskt och sagolikt över det. Så vackert! Ska nog ta och göra ett till mig själv en dag, när vårkänslorna väcks till liv.

  2. Inspirerande! Tackar för det. 🙂 För mig var det nytt dessutom, hinner inte med att läsa alla inspirerande bloggar som finns….

  3. Har precis också gjort ett blomdiadem. Fast på ett lite annat sätt än din. Utan lim eller plast. Men tjusiga är dem, som en liten ansiktslyftning utan läskiga knivar.

  4. Så fint!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...