Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Hem!

jan 17, 2013 | Inredning, Loppis | 1 kommentar

Det finaste i vårt hem är vår stringhyllevägg! Den har förljt med oss i varje hem vi bott och blir bara större och större för varje gång vi flyttar.
Den består av två stora stringhyllor som står på golvet och sen ihopbyggt med flera små. Perfekt för alla våra små pinaler och pryttlar.
Alla stringhyllorna har vi köpt på loppis (Småland kryllar av stringhyllor!)
Nu tar vi en närmare titt på vad vi har i hyllan:

 Såhär ser den ut i sin helhet. Väggfärgen kan diskuteras och såg ut så när vi flyttade in. Tanken är att vi ska måla om men har inte riktigt bestämt oss för en färg än. Jag är sugen på ljus smutsrosa!
Stolen är från Svenssons i Lammhult och broccoligosedjuret som sitter i den är från Ikea och är döpt till Brooklyn!

De randiga vaserna är mina älsklingar som jag hade redan innan jag blev ihop med Emil, de är från loppis, Ellos och Lagerhaus.
Den lilla elefanten i trä är från TGR och syateljén i miniatyr har jag köpt på Erikshjälpen.
Tavlan med katten är egentligen en framsida från tidningen Bonniers från 30-talet nån gång och teckningen bredvid har jag fått av min absoluta favorittecknare just nu, Camia!

Brioleksaker köper vi alltid när vi springer på det och börjar få en hyffsad samling nu. Våra barn ska bara leka med träleksaker och inga jädrans hello kitty skit!
Zebrakopparna är ett av mina bästa fynd, köpte fyra stycken för 900 på tradera! De brukar kosta det styck annars!
Ögat, tänderna och hårsäckarna har jag fått av bästa Karin och lampan hittade vi på en antikmarknad i Värmland men den va alldeles för dyr. Sen hittade vi en likadan på Erikshjälpen veckan efter för 40 kronor!
Gökuret är från Urban outfitters och tavlan med trosorna har jag fått av Evelina 

På andra sidan står vår älskade LP-spelare och alla LP-skivorna står i en trälåda som Emil köpt på Gengåvan i Karlstad. Här syns lite fler brioleksaker och mina marimekkoskålar.
Renhornet köpte jag i förrgår på Erikshjälpen och på baksidan står det att det är skjutet i Lappland och meningen ”jag flyttar int”. Fint!

Här är blombordet jag hittade på tippen i Karlstad. Så himla fint och vilken korkad person som har slängt det!

I vardagsrummet finns också en av våra tre (!!) kakelugnar! Vi har tapetserat med matchande vedtapet från Rusta.

1 kommentar

  1. Fint m vedtapeten!! 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...