Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Hem!

feb 27, 2014 | Bebis, Huset, Inredning, Loppis | 13 Kommentarer

Nu när vi båda är hemma i tio dagar så har vi hunnit få klart nästan allt i huset. Kläderna är uppackade, tavlorna uppsatta och golven dammsugna.
Jag vet inte vad som hänt med mig, förut var jag världens slarvmaja, men sen vi kom hem från BB går jag och plockar, hänger in kläderna i garderoben efter att jag använt dom, plockar i och ur diskmaskinen och städar upp barnkläder och nappflaskor.
Plötsligt händer det, plötsligt blev det ordning och reda även på mig!

Sähär ser det ut hemma hos oss nu:

IMG_3686

Vi har tulpaner i alla rum just nu, en klar fördel med att få barn! Jag älskar tulpaner, de gnisslar så trevligt. Kökssoffan har jag målat ljusgrön när Knut sovit. Ser så himla vårigt ut i vårt kök nu.

IMG_3687

Reda-hyllan satte vi på väggen och fick då också ett perfekt ställe att ha finkopparna. Hyllan målade jag i samma grön som soffan.

IMG_3688

Lillfisen kollar in grannskapet från köksfönstret.

IMG_3690

Knut tjuvkikar lite.

IMG_3691

Vi har blivit riktiga fruktjunkies och bunkrar upp som tusan och sen proppar vi i oss alltihop! Lampan hittade vi på Erikshjälpen härom dagen och jag tycker formen passar ihop med den öppna spisen.

IMG_3692

Stringhyllan börjar fyllas på allt eftersom vi plockar upp flyttlådorna.

IMG_3693

Det här möts man av när man kommer hem till oss. Biostolar som jag klätt om i banantyg, Plura och Winnerbäck, spegel som Emil byggt och skoställ som än så länge inte fyllts med skor.

IMG_3694

Knut har fått en present av Wenche, en rulle av hennes fantastiska cirkustapet! Jag tapetserade den på en träskiva och satte upp över hans säng.

IMG_3695

Jag och Emil har fått världens finaste present från Sthlm Agency, nämligen varsin väska från Littlephant! Skötväskan är till Emil som är förste blöjbytare och den ljuvliga handväskan är till mig!

IMG_3696

Såååå fin! Tusen tack!

13 Kommentarer

 1. Vilken otroligt fin kille ni har fått! Grattis! Kan tipsa om apotekets nappar för 0-2 månaders bebisar. De har mindre plastgrej runt munnen än andra nappar. Vet inte om det gör någon skillnad för bebisen men nappen är gullig att titta på för föräldern!

 2. Kanske är det just för att Emil är hemma som du plockar och fixar. Jag vet att jag alltid städat bättre när någon annan är hemma. Jag städar mycket mer och bättre när T är hemma än när jag sitter och ugglar själv!

 3. Så himla fint! Tack för att du delar med dig, blev inspirerad att fixa vårfint i mitt kök nu. Cirkustapeten är ju helt fantastisk. Förstår om ni trivs i ert hus.

 4. Ååååh, det är så underbart allting! Känslorna SKA ju liksom hoppa upp och ner och man dyrkar ju ihjäl varje millimeter av den bedårande bebiskroppen. Så roligt att se, och han påminner så mkt om vår lille mellangrabb som också vägde ca 2600g. Urgulligt namn också 🙂 hoppas allt bara fortsätter såhär. All lyckönskan till er sötingar. Kram!

 5. Så härligt vårigt det ser ut hos er, inspirerande att se. Och så söt Knut är!

 6. Åh älskar stil och färgerna! Jättevackert <3

 7. Ni har ett hem man blir glad av!

 8. Jag älskar den vackra sagospisen, den vackert tapetserade nischen och er mysiga stil. Grattis till babylycka och hemdröm.

 9. Jättefint hem! Gillar särskilt cirkustapeten, Littlephant-väskan och svenskt tenn förstås 🙂

 10. Alltså ert hem och er bäbis! Allt ser så himla hemtrevligt och mysigt ut. Fint också att jag får vara med och spana på er från stringhyllan 🙂 Kram på er lille familj

 11. Fint ni har fått det och verkligen inspirerande också!

  Undrar om servethållaren på bordet i första bilden kommer från Polen?
  Mönstret känner jag igen från keramikföretaget som jag har flera produkter från 🙂

 12. Grattis än en gång till det lilla underverket. Får man fråga vad han vägde när han kom? Han ser ju såå liten ut. Själv fick jag två stora killar.

 13. Ni har gjort så himla fint!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...