Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Hetsigaste Månader!

nov 3, 2016 | Allmänt | 2 Kommentarer

Nu är det november och det innebär att mina mest hektiska månader på året tar vid.
I år känns det dessutom nästan ännu stressigare än andra år eftersom jag har så mycket på en gång.
Min to do lista ser ut ungefär såhär:

  • Färglägga illustrationerna till boken. Det är ca 40 stycken och än så länge är typ sex stycken helt klara. Så det lär ta en stund. Dessutom måste jag göra en del ändringar i skisserna innan de är redo för färg.
  • Teckna beställningar. Det blir alltid en smula kaos i min beställningslista runt jul, så SNÄLLA ni som tänkt beställa julklappar, gör det nu! Annars kommer jag nog inte hinna klart!
  • Packa och posta prints. Inte särskilt jobbig eller tidskrävande, men måste fortfarande göras. (vill du beställa så finns det fortfarande några få av djurprintsen kvar)
  • Teckna ett julkort.
  • Göra en logga åt ett företag.

Men istället för att ta tag i allt som måste göras så blir jag bara sittandes.
Vill helst bara spela pingis, spela in videor när jag tecknar eller scanna in och fixa fler teckningar av Knuts bilder.
Åh, stress. Min sämsta grej.
Jag hanterar den så dåligt.

allafyra2

2 Kommentarer

  1. Åh, jag är precis som du! Blir helt apatisk när stressen blir för hög och to-do-listan för lång. Det är en så himla fin balansgång det där, tillräcklig stress för att jag ska sätta lite fart är perfekt, men så fort det blir minsta lilla för mycket så tippar jag över och bara glor rakt ut i luften istället. Skulle behöva en stressmätare! (Som en hastighetsmätare) Börjar på blått, då har jag för lite stress – får inget gjort, i mitten grönt – perfekt läge, effektiviteten är formtoppad (!)… sen ökar det lite, farozonen är orange, sen BOOM tvärrött och total kollaps.

  2. Vad mycket roliga uppdrag ändå, trots att det är mycket. Lycka till med allt 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...