Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Höst!

aug 14, 2012 | Huset, Inredning, Loppis | 4 Kommentarer

Imorse när jag gick till jobbet var det iskallt ute, hade nästan behövt vantar.
Jag älskar det här vädret, när sommar blir till höst och luften krispig. När man kan ha ballerinaskor och skinnjacka och man får plocka fram den stora sjalen igen.
Den här hösten ska bli magisk det har jag redan bestämt.
Jag har en hel del stora jobbprojekt på gång, sådana som kommer hålla mig sysselsatt i månader. Det är det som är det fina med hösten, att man får jobba med regnet smattrande mot rutan och ta en extra kopp kaffe bara för att.
Dessutom, när det blir lite väl kyligt åker vi på bröllopsresa, bara vi två, en balkong och ett hav.
Sen har jag på senaste tiden börjat älska vårt hus alldeles extra mycket. Ett tag, ska jag vara helt ärlig och säga, så visste jag inte om jag trivdes eller inte. Men nu, nu tycker jag om att få gå hemma, fixa lite, sy lite, ändra lite, tända ljus i våra nya ljuslyktor och elda i brasan för att tina tårna. Ja, då trivs jag som bäst.

Om en och en halv vecka åker vi på semester. Vi har ju knappt haft någon sådan än i och med att all vår tid gick till bröllopet. Så nu packar vi in tält, sovsäckar, finaste gå-på-loppis-kjolen och oss själva i bilen och far mot nordligare breddgrader!
Vi ska få se höga kusten, pussa Majken, hitta nya loppisar vi aldrig sett förr och slutligen gå på bröllop!
Åh vad jag längtar, roadtrip med min man!

Här är förresten min senaste ändraing på hemmafronten. Köpte en stor blommig duk på hemtex rea, sen häftade jag helt enkelt upp den på väggen, enkelt och fiffigt sätt att förnya utan att behöva tapetsera om! Soffan är ett loppisfynd, köpte den för 150 riksdaler och hade jag varit extra händig hade jag klätt om den i just det tyget på väggen. Men även jag måste inse mina begränsningar.
Träskylten som står på soffan är en skylt från vårt bröllop, där det står pussbänk.

 

4 Kommentarer

  1. Hej hej ska ni åka förbi Höga kusten kan jag tipsa om utsikten från Skuleberget som är magnifik, antingen kan man gå/halvklättra upp eller åka skidliften/linbanan. Fin utsikt och bra mat kan man få på Hornöberget som ligger precis vid norra änden av Höga kusten bron. // En läsare i just Höga kusten-områden

  2. Du kommer säkert klä om soffan en vacker dag 😉

  3. Men åh vilken fin ”Pussbänk” ni har där! Älskar tyget i bakgrunden ^ ^

  4. Kallt? Hjälp, vi har fortfarande 25 grader varmt i Köpenhamn!
    Men jag älskar också känslan du snackar om, dock kommer den lite senare här nere.
    Grattis till bröllopet!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...