Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Annas Höst!

sep 30, 2015 | Tankar och Vardag | 2 Kommentarer

Det är någonting med just den här hösten som ger mig bra feeling. Kan inte sätta fingret på det, det bara kännsi magen att det kommer bli så himla bra.
Min kompis Vestis sa samma sak, att hon hade bra magkänsla inför min höst så nått måste det ju vara i görningen.

Jag har en massa påbörjade skisser som väntar på att färgläggas. Jag älskar när jag lägger upp jobbet så, att jag skissar allt som ska göras, sen lägger dem i en hög och väljer vilken jag vill färglägga först.
Ungefär som att ha en egen målarbok plus att man får betalt när man färglagt färdigt, så lyxigt!

På tal om egen målarbok finns det ju såna dr målarböcker för vuxna nu. Jag har tre stycken som jag fått av min faster när hon kom på att hon fick ont i handen av att färglägga.
Jag testade att färglägga en och tyckte det var dödstråkigt.
Det är ju som himla tråkiga motiv.
Jag vill inte teckna blommor och blad eller tråkiga LSD mönster.
Jag vill teckna mäniskor.
Jag får väl se till att ge ut en egen variant, så får jag färglägga den själv sen.

Jag har kommit på en ny printserie jag tänkte försöka få fram under hösten så ni får lite nytt att hänga upp på väggarna.
Men de ska göras också, inte bara finnas i mitt huvud.
Men just nu är jag inne i en julperiod och vill bara teckna tomtar.
Ja ni hör ju….

Som grädde på moset är mina pennor i de bästa färgerna slut, nya är beställda men tills de kommer så sitter jag här och rullar tummarna med inspiration som riktigt rinner ur öronen!

Åh höst.
Höst och inspiration, som jag längtat!

iamtryingtobeawesome

2 Kommentarer

  1. Jag blev så nyfiken, vilka är de bästa färgerna? 🙂
    Jag scrapbookar och färglägger stämplar med promarkers, så jag kan färgnamnen på dem, därav nyfikenheten på vilka du tycker är bäst.

  2. 1. JA, gör en målarbok!
    2. Jag vill verkligen ha nya print från dig. Nu har jag flyttat och har tomma väggar! Wohoo!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...